Захистити вікно від сонця? Ми це вміємо! БЛОГ

Захистити вікно від сонця? Ми це вміємо! БЛОГ

Часто чую  від замовників: «Ви продаєте ролети?» (це про рулоні штори). Або «У вас є штори, оці, у смужку?» (це про рулоні штори «день-ніч»). «А що таке плісе?». «А вас є жалюзі з тканин?»

Що я зрозумів? Люди хочуть захищати вікна від сонячного проміння, але не все знають про сучасні можливості технологій сонцезахисту. Адже ці технології  не просто захищають від сонця чи очей сусіда, а ще й прикрашають вікна, роблять їх стильними і красивими.

Отож, треба розповідати! А хто це буде робити, як не ми –  експерти у цих технологіях?  Саме тому компанія DecorMarket організувала перший у Луцьку семінар, присвячений сонцезахисту. 4 години корисної інформації. Фахові рекомендації. Нові можливості. Було цікаво))

Про що говорили на семінарі

Презентували новинки від ТМ SUNNY. Це лідер у сфері сонцезахисту, виробник з ексклюзивними дизайнерськими тканинами. Використовує  понад 800 високоякісних тканин : натуральних, негорючих, однотонних, жакардових, принтованих, металізованих, Black-Out, Burn-Out, День-Ніч, 3D-Shade, Roman Style, 3D-Kaleidoskope тощо.

Продукцію презентував дивізійний директор  західного регіону ТМ SUNNY Геннадій Гулий.

Семінар із соцезахисту. Луцьк, 19 квітня 2019 року

Про це мало хто знає, але…

Але не варто спішити купувати традиційні жалюзі. Дуже важливо спочатку розібратися: а що ж взагалі сьогодні пропонують для того, аби захистити вікно від палючого сонця?

Мало кому відомі такі слова як  ZIP, рефлексоль, Рафштора, маркіза, пер гола… Це  - види жалюзі, які вмонтовуються ззовні вікна, на вулиці.

Такий спосіб часто – набагато прийнятніший , зручніший і практичніший.

По-перше, тепло, а з ним і розпечені поверхні лишаються зовні.

По-друге, це не «з’їдає» простір у кімнаті.

По-третє, у приміщенні  менше предметів, які збирають на себе пил

Та й зрештою:  це стильно і сучасно))

Що таке Пергола

Окремо розповім  про Перголу. Це терасне накриття, що представляє собою набір повторювальних секцій. Пергола може бути окремою спорудою (по типу альтанки), так і частиною фасаду. Каркас перголи виготовлений з високоякісного алюмінію. Сама ж конструкція може включати в собі додаткові функції – LED освітлення, рефлексолі та ZIP-системи, скло,  інфрачервоні нагрівачі повітря, сонячно-вітровву автоматику, туманоутворююче обладнання, заповнення ламелів піною для поліпшення звукоізоляції.

Цей тренд  буде на слуху лиш за декілька років. А наша команда уже його реалізовує!.   Без сумніву скажу:  Пергола на семінарі вразила всіх.

     *      *     *

Якщо хтось все ще дивується, що про сонцезахист ми говорили всього 4 години – то скажу, що їх було мало! Ми  вимушені були про усі деталі говорити по-мінімуму!

Я отримав надзвичайно велике задоволення від цього семінару. З гордістю кажу: в Луцьку є професіонали які зможуть створити затишок у ваших оселях. На наш захід завітали представники компаній Декор Маркет, RikDom, Галерея Вікон&Двереой, вікна Perfect, ПП Віліщук.

Я певен що в Луцьку є і ще інші професіонали, але саме ці фірми від нині можуть задовольнити  своїх клієнтів найновішими продуктами  індустрії сонцезахисту. Бо дізналися про них першими!

Володимир ЛУЦИК

Фото Ірини КАБАНОВОЇ 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Надія Савченко прийшла у Верховну Раду
Наступна новина У чергах на польському кордоні – сотні машин
Останні новини
Схожі новини