Закрили справу проти екс-заступника голови Луцькради Рачкова

Закрили справу проти екс-заступника голови Луцькради Рачкова

Скандальну корупційну справу проти заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова, якого звинувачували у системному отриманні хабарів, закрили.

Також у справі також фігурувала голова Шацького районного суду Наталія Сушик. Про закриття кримінального провадження видання «Волинь24» повідомив адвокат Артур Мартіросян.

«Кримінальне провадження, в якому було оголошено підозру Наталії Сушик та Олександру Рачкову за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу, закрили. Нам про це сказав процесуальний прокурор», – розповів адвокат.

За його словами, довести вину не вдалося, оскільки хабар Рачкову пропонував провокатор, «завербований» правоохоронцями.

«Можу припустити, що кримінальне провадження закрите у зв’язку із недоведеністю вини в інкримінованих злочинах та провокацією агента Управління захисту економіки у Волинській області Національної поліції», – зауважив Мартіросян.

Нагадаємо, 25 квітня 2018 року Олександра Рачкова, затримали за обвинуваченням в отриманні чергового траншу неправомірної вигоди – в розмірі 7 000 доларів США.

Як стверджувало слідство, Рачков вимагав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це обіцяв узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

Окрім цього, правоохоронці стверджували, що Рачков причетний до вимагання головою Шацького районного суду Наталією Сушик неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду однієї зі справ.

Довести ці обвинувачення слідству не вдалося, тож гучну «корупційну справу» Рачкова не передали до суду. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За 1 підсніжник - 62 гривні. Волинян штрафуватимуть за продаж і купівлю первоцвітів
Наступна новина У селі під Луцьком будують собор. ФОТО
Останні новини
Схожі новини