Скандальний екс-посадовець Луцькради хоче поновитися на роботі через суд. ВІДЕО

Скандальний екс-посадовець Луцькради хоче поновитися на роботі через суд. ВІДЕО

Екс-заступник міського голови Олександр Рачков, хоче поновитися на посаді, з якої звільнився сам.

Раніше, він «засвітився» в корупційному скандалі, після чого і написав заяву на звільнення. Тепер політик звернувся до Волинського окружного адміністративного суду, – йдеться в сюжеті 12 каналу.

У позовній заяві Рачков просить визнати протиправним, скасувати рішення та поновити його на посаді. Своє рішення Олександр Рачков пообіцяв прокоментувати журналістам пізніше. Проте більше на дзвінки журналістів не відповідав.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Після корупційного скандалу Рачков зробив гучну заяву з лікарняної палати. ТЕКСТ ЗАЯВИ

Ще на весні його і ще двох посадовців міської ради упіймали на хабарі. Чиновники обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку за 17 тисяч доларів. Того дня вони отримали черговий транш - 7 тисяч доларів. Наступного ж дня, Олександр Рачков заявив, що йде у відставку та покидає політичну партію «Батьківщина». А вже під час сесії міськради 30-го травня, 25 депутатів проголосували «за» звільнення Рачкова з посади заступника міського голови. Після звільнення екс-чиновнику ще дали премію у розмірі 120% від його посадового окладу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Прокуратура прокоментувала обшуки у Рачкова. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відома модель plus-size відпочиває на Світязі
Наступна новина На Волині відбувся Всеукраїнський освітній табір «Хорунжий». ФОТО
Останні новини
Схожі новини