Зеленський і Ляшко розповіли про самопочуття після вакцинації проти коронавірусу

Зеленський і Ляшко розповіли про самопочуття після вакцинації проти коронавірусу

Президент Володимир Зеленський, який 2 березня вакцинувався від коронавірусу почувається добре і закликає прискорити темпи процесу імунізації в Україні.

Про це глава держави заявив 3 березня на спільному брифінгу з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем, пише ТСН.

Президент пояснив, що запис у чергу на щеплення у "Дії" відкрили, щоб бачити і розуміти кількість людей, котрі хочуть вакцинуватися. Але, на його думку, кампанія імунізації прискориться "в Україні піде, коли люди побачать результат". Зеленський запевнив, що поставлена до України вакцина Covishield є однією з кращих. 

"Важливо на своєму прикладі показувати, що це безпечно. Хочу сказати, що я стою зараз перед вами, живий і здоровий. Тому я дуже хотів би, щоб вакцинація в Україні відбувалося більш швидкими кроками, це дуже для нас важливо. А поки темпи не дуже швидкі, але вакцина є", - розповів Володимир Зеленський.

Своєю чергою, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, котрий також вчора зробив щеплення, 3 березня опублікував пост після ранкової руханки, уточнивши, що почувається нормально.Також відповідаючи скептикам, Ляшко іронічно зазначив, що "індійська вакцина суперсили не додала".

"Але й не для цього ми її використовуємо. Після щеплення відчуваю себе нормально! Традиційні ранкові 5 км в аеробній зоні зранку це підтверджують", - йдеться в його пості. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський як Верховний головнокомандувач вакцинувався від коронавірусу разом з військовими ООС. Головний санітарний лікар України Ляшко теж зробив щеплення від коронавірусу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директора Нововолинської лікарні звільнили
Наступна новина Кабмін призначив нового тимчасового голову Держгеокадастру
Останні новини
Схожі новини