Зеленський на Волині: 15 хвилин на огляд дороги

Зеленський на Волині: 15 хвилин на огляд дороги
Фото ІА Волинські новини

На Волині з робочим візитом прибув президент України Володимир Зеленський. У програмі — огляд нового дитсадочка у селі Крупа під Луцьком, а також огляд ремонту ділянки дороги міжнародного значення М19 Доманого- Теребляче. Окрім того, за неофіційною інормацією, у Зеленського запланований візит до Луцького замку і зустріч з місцевими бізнесменами.

На ділянці дороги неподалік ківерцівського мосту, біля села Дачне для президента влаштували інформаційний стенд. Той у супроводі охорони і чиновників оглянув стенд, дорогу. 

Загалом огляд Зеленським дороги зайняв 15 хвилин.

Президента супроводжували голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко, керівник Укравтодору Олександр Кубраков, народний депутат від партії «Слуга народу» Валерій Стернійчук.

Кубраков розповів президенту: у планах – відремонтувати 156 км доріг державного значення на Волині. Але, мовляв, сподіваються, що вдасться більше. 

Президенту поставили питання: чи є плани з будівництва нових пунктів пропуску на кордоні. Той відповів: «Ми то хочемо будувати, але не можемо. Вірніше можемо, але немає грошей. Зробимо цих 156 кілометрів дороги –  тоді перейдемо про пунктів пропуску». 

У Зеленського також запитали про скандальну фірму «Данко» з донецьким корінням, яка на Волині незрозумілим чином виграє тендери на ремонт доріг. Зеленський відповів: це питання до ОДА, бо це стосується місцевих доріг. «Але нам треба ремонтувати дороги, нам потрібні швидкі результати».

Фото ІА Конкурент. Волинських новин, ВолиньPost


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Влада обіцяє масштабно реставрувати пам'ятки. У переліку є Луцький замок
Наступна новина Волинського «кіборга» не пустили на зустріч із Зеленським
Останні новини
Схожі новини