Зеленський пояснив, чому Волинською ОДА керує донецько-луганська команда

Зеленський пояснив, чому Волинською ОДА керує донецько-луганська команда

Президент Володимир Зеленський сказав, що думає про донецько-луганську команду Волинської облдержадміністрації. З його слів, волиняни у ній повинні бути, але тут вирішувати голові адміністрації.

Так він відповів на питання журналістки «Першого» Олени Лівіцької про те, чому Волинською ОДА здебільшого керують вихідці з Донбасу та Криму.  Детальніше про це читайте у публікації: «Погуляйко і його люди. Хто є хто у кабінетах Волинської ОДА».

Нагадаємо, 9 липня Володимир Зеленський приїхав на Волинь з робочим візитом: він оглянув ремонт об’їзної траси біля Луцька та будівництво дитсадка у селі Крупа.

«Я не знаю всі кадрові рішення в обласній адміністрації. Тому що я президент всієї країни, а не президент всіх ОДА. У нас з усіма головами ОДА є домовленість: є час, коли вони мають можливість призначати того, кого вони хочуть. Якщо ми бачимо, що політика голови обласної адміністрації виправдовує себе, бачимо позитивний результат, ми залишаємо цього голову.

Впевнений, що на Волині багато прекрасних професійних людей. Напевне, голова ОДА взяв ту команду, з якою працював раніше, щоб швидше увійти в процес. Мені здається, що голова обласної адміністрації в принципі повинен звернути увагу на те важливе питання, яке ви тільки що поставили, я думаю, представники Волині повинні обов’язково бути. Це правильно. Але при всьому цьому політику області, якщо є позитивний результат, повинен визначити сам голова ОДА. У мене такий підхід. Подобається він чи ні... Ми ліберальничаємо з кожним головою ОДА, допоки є позитивний результат. Немає – ви знаєте, що тоді.

 Треба прислухатися, якщо суспільство каже: «Дайте нам ще когось з Волині!». Треба дати!»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь не може послаблювати карантин, - дані МОЗ
Наступна новина Президент і 200 гривень: Зеленський уже знімався на фоні Луцького замку з грошима. Ще 6 років тому
Останні новини
Схожі новини