«Скоро вибори!» Чому підгайцівського голову Семенюка не пустили до президента

«Скоро вибори!» Чому підгайцівського голову Семенюка не пустили до президента

Голова Підгацівської громади Юрій Семенюк, куди входить і відвідане президентом село Крупа, каже, що представники Волинської облдержадміністрації не пустили його на зустріч з Зеленським «через вибори».

Про це Юрій Семенюк розповів у коментарі телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, 9 люпня на Волинь з робочим візитом приїздив президент України Володимир Зеленський. Крім іного, він оглянув реконструкцію дитсадка у селі Крупа на території Підгацівської ОТГ. Зустрічали президента забудовник Андрій Разумовський, заступниця голови ОДА Тетяна Щербак і голова сусідньої Липинської ОТГ Богдан Гусак. «Господаря» громади Юрія Семенюка у Крупі з Зеленським не було.

Юрій Семенюк розповів: його заздалегідь запросили на зустріч і сказали 9 липня о 10:30 бути біля дитячого садочка у Крупі.

Пряма мова Юрія Семенюка:

«Я мав приймати президента як сільський голова. А потім мені сказали, що по мені мало не спецоперація була розроблена, щоб мене не допустити.

За 20 хвилин під'їхала Щербак Таня з Емільом своїм і приїхав Богдан Гусак з Липин, колега мій. Поздоровався. Потім ці виходять у двох, до мене кажуть: вам тут не можна бути, ви повинні бути на карантині. Ми, каже, зі списку вас викреслили. Який карантину, кажу? То ж в нас ті, що були хворі, давно вже пройшли! То ж не може бути людина рік хворою. Всі тести здали, я теж на два тижні вдома відбув на всякий випадок.

Ну й на тому все. Я так і не зрозумів.

...Разумовський питав: а де ж Михайлович? А вони кажуть: от голова є, і на Гусака кивають.

...Нетяжко догадатися, чого вони так зробили. Скоро ж вибори. Ну а як? Треба ж шось...»

Богдан Гусак прокоментував, що його на зустріч до Президента запросили у переддень події. А чому не було голови Підгайцівської ОТГ — не знає.

Як відомо, відповідно до перспективного плану формування територій громад Волинської області, затвердженого Кабміном, Підгайцівську ОТГ повинні об'єднати з Липинською. Відтак, скоріш усього, Семенюк і Гусак стануть конкурентами на найближчих місцевих виборах.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Попит виріс у 200 разів» – директор «Нашого Краю» розповів про карантинний бум онлайн-торгівлі
Наступна новина «Ніде у світі такого не робили»: карантинне пакування продуктів принесло збитки магазинам
Останні новини
Схожі новини