Зеленський не переможе – волинський політолог. ВІДЕО

Зеленський не переможе – волинський політолог. ВІДЕО

Шоумен Володимир Зеленський, який заявив, що балотуватиметься на пост президента України,  може набрати досить багато голосів у президентській виборчій кампанії, але не стільки, щоб перемогти – вважає луцький політолог, директор Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу Михайло Наход.

Про це експерт заявив у сюжеті каналу Сфера ТВ.Луцьк

«Він би міг бути успішним політиком, як стало багато людей, які не мали відношення у попередньому своєму житті до політики. Але очевидно йому потрібно в першу чергу сконцентруватися на тому, щоб зайти в паламент чи повноцінною політичною силою чи в рамках якогось проекту – і довести, що він може бути успішним політиком» – вважає Наход.

«Зеленському буде дуже важко відмежуватися від Коломойського. Я далеко не впевнений, що він, будучи кандидатом в президенти, покаже високі показники. Очевидно, що в ході кампанії люди розберуться і все стане на свої місця. Швидше за все він може набрати досить багато, але не стільки, щоб претендувати на перемогу у президентській виборчій кампанії» – припустив Михайло Наход.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Холодний душ, крісло «тортур» і зйомки на відео. Історія луцьких витверезників. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 3 січня
Останні новини
Схожі новини