Президент і 200 гривень: Зеленський уже знімався на фоні Луцького замку з грошима. Ще 6 років тому

Президент і 200 гривень: Зеленський уже знімався на фоні Луцького замку з грошима. Ще 6 років тому
Кадр з програми 2014 року

Президент України Володимир Зеленський зробив селфі на фоні В’їзної вежі Луцького замку і з 200-гривневою банкнотою. Публікуючи фото в Інстаграмі, Зеленський написав: «Завжди мріяв порівняти малюнок з реальністю». Цікаво, що цей малюнок з реальністю він уже порівнював: 6 років тому, під час зйомок програми «Чисто-News».

Як відомо, робоча поїздка Зеленського на Волинь відбулася 9 липня. Крім іншого, президент відвідав Луцький замок. Виклавши фото біля замку в Інстаграм, Зеленський написав:

«Схоже? Позаду мене – в’їзна вежа Луцького замку, та сама, що на нашій 200-гривневій купюрі. Завжди мріяв порівняти малюнок з реальністю. У замку відчув дух історії та волинських легенд».

Очевидно, Володимир Зеленський забув, що у грудні 2014 року він вже знімався біля замку Любарта. Це було на зйомках гумористичної програми «Чисто News». Тоді він наголосив, що на фоні саме той замок, який зображений на купюрі 200 гривень.

«Если вы видите, уважаемые телезрители (мы то точно видим, воочию, как говорится) это уникальное место: это центральная вэжа Луцького замку. Вот они изображени именно на купюре 200 гривен» – говорив Зеленський у 2014 році.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський пояснив, чому Волинською ОДА керує донецько-луганська команда
Наступна новина «Хлопці нас боронять!». Луцькі волонтери збирають овочі та фрукти на передову
Останні новини
Схожі новини