Зеленський оглянув садочок біля Луцька

Зеленський оглянув садочок біля Луцька
Фото ІА «Конкурент»

Президент Володимир Зеленський відвідав Волинь та оглянув будівництво дитячого садка у селі Крупа Луцького району.

Раніше у четвер, 9 липня, він побував на об’їзній трасі біля села Дачне Ківерцівського району.

Садочок президент оглядав у супроводі голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, народного депутата від «Слуги народу» Валерія Стернійчука та директора будівельної компанії «Інвестор» Андрія Разумовського.

Після оглядин він сказав, що «тут ще багато роботи», але висловив сподівання, що 1 вересня в садочку вже будуть вихованці. При цьому, відповідаючи на питання журналістів на попередньому об’єкті – ремонті траси, Зеленський сказав, що не знає, буде навчання з вересня очним чи дистанційним, мовляв усе залежатиме від кількості хворих коронавірусом в Україні.

Також Володимир Зеленський відповів на кілька запитань на інші теми. Зокрема про те, чому у керівництві Волинської ОДА зараз практично немає волинян. Президент сказав, якщо результати роботи задовільні, то походження кадрів неважливе.

Цікаво, що нардепа від «Слуги народу» Вячеслава Рубльова охорона спершу не хотіла пускати в садочок, бо його нібито не було в затверджених списках. Згодом питання вирішили і він зайшов на територію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинського «кіборга» не пустили на зустріч із Зеленським
Наступна новина «Подзвоню Баканову» - Зеленський у Луцьку пообіцяв захистити Старий ринок від бульдозерів
Останні новини
Схожі новини