Зеленський поки не оприлюднюватиме декларацію за 2018 рік

Зеленський поки не оприлюднюватиме декларацію за 2018 рік
Кандидат у Президенти, шоумен Володимир Зеленський

Кандидат у Президенти, шоумен Володимир Зеленський не оприлюднюватиме декларацію за 2018 рік до другого туру виборів.

Так у прес-службі Зеленського відповіли на лист Руху ЧЕСНО із закликом подати до НАЗК декларацію про статки, майно та доходи кандидата за минулий рік, повідомляє сайт Чесно.

«Декларація Володимира Зеленського за 2018 рік буде подана у межах строків, встановлених чинним законодавством, та оприлюднена у відповідності до чинного законодавства», – йдеться у відповіді прес-служби.

Читати також: У Порошенка закликають Зеленського здати волосся на аналіз. Наркотики можна виявити протягом 90 днів

Після першого туру виборів Президента Рух ЧЕСНО закликав Зеленського добровільно оприлюднити декларацію за 2018 рік до другого туру. Чинне законодавство не зобов'язує Зеленського подавати декларацію про доходи за минулий рік, оскільки наразі він не є посадовцем.

Водночас Рух ЧЕСНО закликав кандидата сповідувати принципи прозорості та підзвітності, а також вирівняти умови з його опонентом у другому турі Петром Порошенком, який напередодні оприлюднив свою декларацію.

У лютому 2019-го Рух ЧЕСНО закликав усіх кандидатів у Президенти оприлюднити їхні декларації за 2018 рік щонайменше за місяць до волевиявлення громадян, тобто до кінця лютого. На заклик відгукнулися лише два кандидати — Руслан Кошулинськийта Ігор Шевченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку біля міськради чоловік хотів підпалити себе
Наступна новина Поїхала на ринок і не повернулася: розшукують неповнолітню волинянку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини