Чи класно у луцьких хостелах. Ми переночували у кожному

Чи класно у луцьких хостелах. Ми  переночували у кожному

У Луцьк таки їдуть туристи. Про це кажуть в мерії. Про це свідчить і прогрес у сфері послуг. За останніх 5 років у Луцьку з’явилося цілих сім хостелів! 

Це – «Софа» на Хмельницького, «Друзі» на Лесі Українки, «Затишок» на Гордіюк, «G84» на Гнідавській, «Парасолька» на Червоного Хреста, «Адреналін» на Карбишева і хостел Національного університету харчових технологій  на Даньшина.

Довідково: хостел - житло економ-класу для туристів, орієнтоване в основному на молодь, головна відмінність якого від готелю — плата за місце, а не за номер. Кімната, душ, туалет і кухня у них спільні для відвідувачів. Зі «свого» - лише ліжко.

Перший перевірив усі луцькі хостели. Наші журналісти під виглядом звичайних відвідувачів оселялися у кожному з них, аби на власній шкурі відчути якість їхніх послуг. 

Робили ми це разом з партнером цього спецпроекту – мережею цілодобових кав’ярень AROMA KAVA у Луцьку. З кавою від AROMA KAVA наш експеримент став енергійнішим, ночі – бадьорішими, а ранки – смачнішими!

У хостелах ми не зізнавалися, що медійники і проводимо журналістський експеримент. Навіть коли у наших паспортах адміністратори бачили луцькі адреси і починали дивитися скоса... 

Ми просили оселитися у найдешевшому з номерів. У хостелі це значить – у найлюднішому…

Ми навіть закладів собі не обирали – кожному з нас хостел дістався шляхом жеребкування.

А далі кожен з нас приміряв на себе роль таємного ревізора. І перевірив – і зручнсть доїзду, і чистоту простирадл, і ввічливість персоналу, і адекватність сусідів, і навіть величину тарганів на кухні (жарт – їх ми не знайшли у жодному з хостелів).

Маленький спойлер: одній з нас довелося навіть тікати серед ночі просто у піжамі, іншій – всю ніч слухати про боксерські бої, а ще одній – ночувати …у своєму колишньому кабінеті!

Шукайте результати нашого експерименту на Першому щодня о 20:00.

Опубліковано два матеріали спецпроекту!

  1. Ніч у хостелі «Парасолька». Королівський прийом без туалетного паперу
  1. Ніч у хостелі «Затишок». «Ключі ховайте в труси чи ліфчик»
Людмила Яворська у хостелі «Парасолька»
Наталка Хвесик у хостелі «G84»
Олена Лівіцька у хостелі «Друзі»
Віта Сахнік у хостелі «Затишок»
Юрій Ричук у хостелі «Адреналін»

 

Спецпроект «Чи класно у луцьких хостелах» підготовано у партнерстві з мережею цілодобових кав’ярень Луцька AROMA KAVA. Заходьте у будь-який час доби на смачну каву у кав’ярню на вулиці Лесі Українки, 55 (біля магазину «Мисливець»), а також у кав’ярню поряд з «Там Тамом».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Катати на повітряних кулях в Луцьку будуть за 3000 гривень. Це – найдешевше в світі
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 31 травня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини