Журналісти показали, як у Луцьку «зникає» парк. ВІДЕО

Журналісти показали, як у Луцьку «зникає» парк. ВІДЕО

Майже гектар парку імені 900-річчя Луцька ще на початку 2000-х збиралися віддати поважним людям для затишних маєтків з мальовничими краєвидами. Та прокуратура спрацювала чітко, і незаконно виділену землю повернули місту.

Однак шматочок землі в цій історії таки «загубився», і нині тут добудовує розкішну садибу один із луцьких депутатів Євген Ткачук, йдеться у сюжеті 12 каналу.

Гектар за гектаром парк імені 900-річчя Луцька уже зменшився майже вдвічі. Про депутатський «внесок» у життя цієї паркової зони – в журналістському розслідуванні «Парк за парканом».

 
СПЕЦТЕМА: Парк за парканом

СПЕЦТЕМА: Парк за парканом https://youtu.be/6SM6nGj4WnE Майже гектар парку імені 900-річчя Луцька ще на початку 2000-х збиралися віддати поважним людям для затишних маєтків з мальовничими краєвидами. Та прокуратура спрацювала чітко, і незаконно виділену землю повернули місту. Однак шматочок землі в цій історії таки «загубився», і нині тут добудовує розкішну садибу один із луцьких депутатів. Гектар за гектаром парк імені 900-річчя Луцька уже зменшився майже вдвічі. Про депутатський «внесок» у життя цієї паркової зони – в журналістському розслідуванні «Парк за парканом». Людмила Яворська, Василь Бідун, Сергій Анатолійович

Posted by 12 Канал on Tuesday, 8 May 2018

Нагадаємо, що не так давно у Луцьку відбувся черговий «земельний» скандал за участі Олександра Рачкова, який на той момент обіймав посаду заступника Луцького міського голови.

Близько 17:00 25 квітня 2018 року слідчі Генеральної прокуратури та Спеціальної антикорупційної прокуратури затримали у своєму робочому кабінеті заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова під час отримання чергового траншу хабара.

Пізніше він заперечив свою причетність до корупції та подав у відставку з посади заступника Луцького міського голови та в.о. голови Луцької районної партійної організації ВО «Батьківщина»

Читати також: Пустовіт прокоментував обшуки у кабінеті Рачкова

Згодом стало відомо про причетність до цієї справи судді Шацького районного суду Наталії Сушик. Її вчора ввечері затримали на території церкви «Фіміам».

Та вже 26 квітня 2018 року, з власних джерел, які заслуговують на довіру, журналістам видання стало відомо про те, що коло осіб, причетних до цієї справи хабарництва значно збільшилось.

Так, силовики наразі вже мають інформацію про те, що оборудку проводили за цілою схемою.

Тож фігурантами справи, окрім Олександра Рачкова та Наталії Сушик, є ще й головний архітектор міста Леонід Герасимюк, представник ДАБІ Юрій Маслюк і голова земельної комісії, депутат Євген Ткачук.

Читати також: Прокуратура прокоментувала обшуки у Рачкова.

В свою чергу деякі ЗМІ повідомили, що депутат Євген Ткачук перебував у столичному СІЗО, проте у коментарі Першому він заперечив цю інформацію.

Головне фото: парк 900-річчя Луцька, джерело: Хроніки Любарта


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто виступатиме на «Lutsk Food Fest. Весна». ПРОГРАМА СПІКЕР-ЗОНИ
Наступна новина Ґвалтували та знімали на відео: волинянин скоїв жахливий злочин в Коломиї. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини