Зниклий волинян, якого через 30 років знайшли в Афганістані, ще не повернувся додому

Зниклий волинян, якого через 30 років знайшли в Афганістані, ще не повернувся додому

Волинські ЗМІ поширюють неправдиву інформацію щодо повернення додому зниклого 30 років тому волинянина Ігоря Бєлокурова.

Журналіст «Першого» Еля Коротинська напряму контактує із делегацією, яка займається цією справою, тому редакція із 100-відсотковою впевненістю повідомляє, що волинянин НЕ ПОВЕРНУВСЯ додому.

Днями з Афганістану повернулась лише пошукова експедиція «Пернач», яка провела домовленості і мала зустрічі не лише з Амруддином, який ймовірно і є Ігорем Бєлокуровим, а й з місцевим керівництвом.

На разі вже запущена процедура виготовлення документів для того, щоб він приїхав в Україну.

Читайте також: Подробиці експедиції з пошуку афганця Ігоря Бєлокурова: велика родина, аналіз ДНК та сльози. ФОТО

Тим часом мама зниклого афганця Антоніна Бєлокурова готова здати аналіз на проведення експертизи ДНК, яка і покаже, чи вони є рідними.

Сам Амруддин висловив готовність приїхати на Волинь, якщо ДНК експертиза буде позитивна. Для цього все можливе робить спеціальна група, створена в Києві, і спілка афганців. Залучено МЗС, АП і є «зелене світло» на проведення всіх процедур у пришвидшеному форматі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, в яких будинках лучан відключать гарячу воду. СПИСОК
Наступна новина Сила та драйв: як на пляжі Світязю змагалися богатирі. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини