Зоріна звільнять, зарплата до кінця тижня та інші результати наради у Гунчика

Зоріна звільнять, зарплата до кінця тижня та інші результати наради у Гунчика

5 грудня у Волинській ОДА під керівництвом Володимира Гунчика відбулась робоча нарада щодо найгостріших питань, які турбують працівників на ДП «Волиньвугілля».

На нараді були присутні директори шахт, голови та представники профспілок вугільників, керівники обласного управління праці та гірничо-рятувального загону, – пише Незалежна профспілка.

Гунчик підтвердив взяті ним зобов’язання перед шахтарями щодо виплати заборгованості по заробітній платі до кінця цього тижня та ініціювання питання щодо звільнення теперішнього керівника ДП «Волиньвугілля» Олександра Зоріна.

В ході виступів та обговорень було акцетовано увагу на тому, що наявна заборгованість по заробітній платі шахтарів є наслідком непрофесійної та згубної для підприємства діяльності Зоріна, яка проводиться водночас з перешкоджанням законній діяльності профспілок.

Однією із основних пропозицій голови ОДА в напрямку стабілізації роботи ДП «Волиньвугілля» є проведення реорганізація даного підприємства та інших профільних підприємств вугільників в єдине шахтоуправління, яке має очолити керівник, який одночасно виступатиме керманичем будівництва шахти № 10.

Голова профспілки «НЕЗАЛЕЖНА» Богдан Макарчук закликав усіх присутніх обє’днати свої зусилля навколо спільної проблеми – збереження та стабілізація вугільної галузі Волині.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 6,5 тисяч незнайомців скинулись на французький замок. ВІДЕО
Наступна новина Григоренко, Моклиця та Яковлев пішли працювати в «ЦРУ»
Останні новини
Схожі новини