Звільнили начальника СБУ на Волині Юрія Фелонюка

Звільнили начальника СБУ на Волині Юрія Фелонюка

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області Юрія Фелонюка.

Відповідне розпорядження опублікували на офіційному сайті президента 11 червня.

«Звільнити ФЕЛОНЮКА Юрія Васильовича з посади начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області» - йдеться у документі.

Як відомо, звільнені також двоє заступників голови Служби безпеки та 5 начальників обласних управлінь відомства. Про це під час брифінгу у вівторок повідомив заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка, пише Українська правда.

За його словами, заступиків голови СБУ Олега Фролова і Владислава Косинського звільнили тому, що посадовці «причетні до багатьох протиправних діянь, в тому числі, які вчинялися під час виборчої кампанії».

Рябошапка сказав, що звільнені керівники регіональних управлінь «відзначилися в негативному плані у явищах, які пов’язані з контрабандою».

«Йдеться про керівника відомства в Одеській області Олександра Довженка, у Львівській області – Олександра Ткачука, у Вінницькій області – Олега Зозулю, у Закарпатській області – Володимира Пахнюка і в Чернівецькій області – Руслана Сторожука.

"Це ті регіони, де було зафіксовано багато явищ, пов’язаних з контробандою» - цитує Рябошапку Українська правда. Ц


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнили голову Волинської ОДА Савченка
Наступна новина Open air з Андре Таном: «формула успіху» модної вечірки. БЛОГ
Останні новини
Схожі новини