«Звільніть, а потім розберемося». Зеленський сказав звільнити керівника СБУ Волині

«Звільніть, а потім розберемося». Зеленський сказав звільнити керівника СБУ Волині

Президент Володимир Зеленський попросив звільнити очільника СБУ у Волинській області, а також керівників райвідділів поліції Ратнівського і Любешівського районів.

«Звертаюся до пана Князєва (глави Нацполіції Сергія Князєва - ред.) і Баканова (в.о. глави СБУ Іван Баканов - ред). І так, Рівненська область: Рокитнівський, Дубровицький, Володимирецький, Зарічненський і Сарненський райони - керівників райвідділів (поліції – ред.), будь ласка, звільніть. Вони не допомагають нашій країні, а потім ми розберемось, хто в схемі з них, а хто ні», - цитує Зеленського «Українська правда».

«Житомирська область – Олевський та Овруцький райони і Волинська область – Ратнівський і Любешівський райони. Це я до пана Князєва» - додав Зеленський.

«До пана Баканова – змінюйте голів СБУ у трьох областях: Рівненська, Волинська і Житомирська області» - сказав Зеленський.

До того заступник голови Офісу Президента з економічних питань Олексій Гончарук зазначив, що Україна могла б офіційно отримувати мільярди доларів за видобуток бурштину, а натомість варварськими методами коштовне каміння добувають незаконно і вивозять за кордон.

Гончарук порадив звільнити очільників всіх правоохоронних органів (СБУ, прокуратури, поліції) у районах, де видобувають бурштин, бо вони працюють заодно і на руку бандитам.

На тій же зустрічі Зеленський змусив керівника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Курінського написати заяву про звільнення за власним бажанням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк читає. Книжкові пристрасті луцького книгаря
Наступна новина У Луцьку відкрили Центр розвитку дитини «NewG». Розмова із засновницею Людмилою Рабочаускас
Останні новини
Схожі новини