Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 23 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 23 березня. ФОТО
Аварія на проспекті Відродження за участю маршрутки 9а (фото - Район.Луцьк)

Миша у пачці з манкою, ДТП за участю маршрутки, велосипедистка під колесами трактора... Субота на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у суботу, 23 березня.

У пачці з манкою знайшла мишу

У Володимирі-Волинському жінка в пачці з манною крупою знайшла сміття і труп миші. «Шановні жителі нашого міста, звертайте увагу, коли ви купуєте манну крупу для дитини. Я купила крупу на ринку, сьогодні вирішили зварити, відкриваємо, а нас очікує сюрприз – миша з кублом і сміття. Емоції переповнюють, напевно, ми її все життя їсти не будем. Мишки на фото немає, наша бабуся на емоціях її котику викинула. Дуже прикро, що нашим діткам продають таку крупу», – обурилася жінка.

Трактор наїхав на жінку

У селі Пожарки Рожищенського району 22 березня трактор «МТЗ 80» наїхав на 52-річну велосипедистку, яка рухалася у попутному напрямку. Жінка отримала тілесні ушкодження,і  її доставили у лікарню. Трактором керував 52-річний житель цього ж району. .

Не розминулися «Рено» і «Мерседес». ФОТО

У Луцьку на вулиці Конякіна близько 8-ї ранку у суботу, 23 березня, сталася аварія за участі двох авто: «Рено Кенго» та «Мерседес». За попередньою інформацією, в аварії ніхто не постраждав. Обидва авто зазнали значних механічних ушкоджень. На місці автопригоди працювала патрульна поліція.

Легковик врізався у маршрутку

У Луцьку на повороті з проспекту Відродження на проспект Молоді 23 березня сталася аварія за участю легковика Audi та маршрутки №9а. Легковик зазнав серйозних механічних пошкоджень. На місці працювала поліція. 

Справа Литкіної: підозрювані дають свідчення

У Ковельському міськрайонному суді дав свідчення обвинувачений у вбивстві неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної екстрадований зі Словенії Максим Т.

На початку судових слухань інший підозрюваний Назар С. висловив прохання до суддів, щоб його двоюрідного брата заслухали першим.

Обвинувачений запевнив: вбивця – його брат Назар, який погрожував йому та під психологічним тиском змусив допомогти перенести труп, а потім довго мовчати.

Після наданих Максимом показань Назар С. ствердив, що їх не заперечує і заявив, що відмовляється від допиту.

Злодія навіть грати не спинили

У Володимирі-Волинському обікрали магазин «Сокальські ковбаси», що на вулиці Луцькій. Нічної пори невідома особа, пошкодивши вхідні двері та металеві грати, винесла гроші та продукти харчування загальною вартістю 2500 гривень.

Згоріла літня кухня

У Камені-Каширському 22 березня горіла літня кухня на провулку Авторемонтному. «Пожежу локалізовано рятувальниками 8 ДПРЧ м. Каменя-Каширського о 18:25 та повністю ліквідовано о 18:40.
Причина пожежі встановлюється», – повідомили рятувальники.

Підголовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинські Новини, ІА ВолиньPost, БУГ, Володимир Медіа, а також прес-служб обласного управління Нацполіції, прокуратури Київської області, управління ДСНС в області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пам'яті офіцера СБУ Віктора Мандзика: у Луцьку змагалися боксери. ФОТО
Наступна новина У Луцьку урочисто відзначать п'яту річницю створення Нацгвардії
Останні новини
Схожі новини