Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 31 березня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 31 березня. ФОТО. ВІДЕО
Фото ілюстративне

Хабар патрульним, п’яний злодій в авто, спроба зарізатися, крадіжка дорогої сукні – неділя на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у неділю, 31 березня.

Приклав собі до шиї ніж і погрожував зарізатися

У Луцьку на території станції переливання крові вночі 31 березня чоловік приклав до своєї шиї ніж та погрожував зарізатися. На місці події за викликом прибули патрульні. «Викиньте, будь ласка, ніж», «Для чого це робити», «В житті є багато інших моментів»... Ці та інші фрази багато разів казав інспектор Дмитро Ліпчук, аби вмовити чоловіка не чинити собі шкоди. Той кілька напружених хвилин не зупинявся. Чоловік був аргесивний і навіть пошкодив собі руку. Але інспектор зумів встановити з ним контакт.

«Предмет, схожий на ніж, відкинув убік та згодом викинув ще одне лезо, яке мав при собі», – розповів Дмитро Ліпчук. На місце викликали медиків, які перебинтували руку, після цього 32-річного громадянина доставили до психлікарні для обстеження.

Водій без прав хотів відкупитися хабаром

У Луцьку 20-річний водій Mazda пропонував хабара патрульним. Його спинили 31 березня о 17:30 на вулиці Винниченка, коли він поїхав на заборонний знак. Виявилося, що у нього не було посвідчення водія. Чоловік наполегливо пропонував неправомірну вигоду інспекторам, аби уникнути відповідальності. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати дачу неправомірної вигоди.

Згорів дерев’яний будинок

У селі Рудка-Червинська Камінь-Каширського району 30 березня згорів дерев’яний будинок, у якому ніхто не проживав. Повідомлення про пригоду до пункту зв'язку пожежно-рятувального підрозділу надійшло о 16:20. Пожежу локалізували о 16:44 та повністю ліквідували о 17:09 працівники 12 ДПРЧ смт Любешів та МПО с. Тоболи. Причину займання встановлюють.

Крадія затримали на гарячому

У Луцьку на вулиці Потебні вночі 31 березня 25-річний чоловік заліз у чужий автомобіль, очевидно, щоб його обікрасти. Заявник повідомив патрульним, що помітив, як в його Geel сіла невідома особа та щось шукає. Інспектори затримали чоловіка поруч з автомобілем. При ньому виявили поліс страхування, який упізнав заявник-власник. Зловмисник мав ознаки сп’яніння і не міг пояснити, чому поліз у чуже авто. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Хотіла вкрасти в магазині дорогу сукню

У суботу, 30 березня, 18-річна дівчина хотіла винести з магазину сукню вартість понад тисячу гривень, однак їй це не вдалося. Юнка пошкодила чіп та сховала товар у сумку. Проте це помітив консультант і викликав поліцію. Далі на місці розбиралась слідчо-оперативна група.

Підготовлено за повідомленнями прес-служб Патрульної поліції Волинської області та управління ДСНС України у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Активність волинян на виборах Президента – 68,33%
Наступна новина «Ми зламали російський сценарій першого туру», – Порошенко після оголошення екзит-полів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини