Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя та понеділок, 21 і 22 квітня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя та понеділок, 21 і 22 квітня. ФОТО. ВІДЕО
Джерело фото: Волинь24

16 постраждалих і 3 троє загиблих в аварії біля села Крупа. Після тривалої боротьби за життя помер син Локачинського селищного голови Артем Іус… Якими були неділя та понеділок, 21 і 22 квітня, для волинян?

«Перший» стежив за всіма пригодами, які відбувалися у ці дні у Луцьку та на теренах Волині. До вашої уваги – добірка найважливіших.

8 бригад швидкої, 3 загиблих, 16 постраждалих…

Під Луцьком, біля села Крупа, – жахлива ДТП, унаслідок якої загинуло троє людей, серед яких – дитина. Пасажирський автобус «Луцьк-Тернопіль» зіткнувся із автомобілем Volkswagen Caddy. Через аварію загинуло троє людей, які перебували в салоні легковика – чоловік, жінка і дитина, 2011 року народження, яка померла в кареті швидкої допомоги. Постраждало 16 пасажирів автобуса. Усіх їх доставили у лікарню.

На  місці зіткнення працювало 8 бригад швидкої та поліція. 

Зі слів очевидців, легковик врізався у маршрутку, внаслідок чого вона перекинулася.

Помер після 13-ти ножових поранень

Артем Іус, син Локачинського селищного голови Богдана Іуса, помер у лікарні. Про це повідомили у волинському осередку ПП «Громадянська позиція».

Хлопець боровся за життя після 13-ти ножових поранень. У важкому стані він знаходився в лікарні.

У ніч на 6 квітня невідомі напали на нього у київському пабі. Він отримав 13 ножових поранень. Артем пережив 5 операцій.  

Горіла будівля колишнього заводу у Ковелі

Пожежа сталась 19 квітня у недіючій будівлі колишнього заводу фабрики «Турія». «Пожежно-рятувальна служба виїздила у Ковелі на вулицю Сагайдачного, 10. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи», – пояснила головна спеціалістка відділу цивільного захисту та екологічної безпеки Ковельської міськради Оксана Козакевич.

Зазначимо, що на початку 90-х років за цією адресою знаходився завод «Турія» Волинської виробничо-торговельної фірми «Світязь», який ковельчани називали «ляльковою фабрикою», бо там виготовлялися новорічні іграшки. Нині територія вже давно перебуває у приватній власності.

У ніч на понеділок – двоє нетверезих водіїв

Події трапились у ніч на 22 квітня.

Першого водія виявили на автодорозі Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне). В автомобіля Opel Astra-G була технічна несправність. Перевірка чоловіка на приладі показала 1, 86 проміле алкоголю, було складено протокол.

А в Луцьку, на проспекті Відродження, нетверезий на Opel Astra не розрахував безпечної швидкості наїхав на електроопору. У 25-річного водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння, він не постраждав. Після висновку лікаря оформлено 2 протоколи та 1 постанову.

Невідомі залізли через вікно

У суботу, 20 квітня, поліцейські затримали двох волинян, які проникли до помешкання 53-річної лучанки. Непроханих гостей у своєму будинку виявила його власниця. До помешкання правопорушники потрапили через вікно. Про інцидент жінка повідомила у поліцію. На місце прибули співробітники управління патрульної поліції. Зловмисників затримали. Ними виявилися 24-річний житель Ківерцівського району та 19-річний лучанин. Одного з них у минулому вже притягували до кримінальної відповідальності.

Шахраї видурюють гроші у волинян

Підрозділи поліції у Волинській області за минулу добу зафіксували два випадки шахрайства. Правоохоронці проводять заходи спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягненнях їх до відповідальності.

За день 21 квітня до Володимир-Волинського та Луцького відділу поліції звернулося двоє громадян із заявами про шахрайство. У 42-річної жительки Турійського району невідома особа під час телефонної розмови вивідала реквізити банківської кратки й згодом викрала з її рахунку 8 тис. грн. Цього ж дня шахраї під приводом здачі в оренду квартири шляхом обману заволоділи 3,5 тис. грн, які належали 34-річній мешканці обласного центру. 

Авто врізалося в автобус: пасажир загинув

На трасі Ковель–Ягодин у селі Старовойтово Любомльського району ввечері 19 квітня авто не розминулося з рейсовим автобусом. Пасажир легковика загинув на місці, водія доставили у райлікарню.

Загиблий – житель села Вишнів, 1996 року народження. Водій – мешканець села Бережці. Останнього, за інформацією правоохоронців, у грудні 2017 року притягували до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів. І пасажир, і водій були п‘яні.

Nissan збив двох пішоходів

У Луцьку на вулиці Ковельській у Луцьку автомобіль Nissan Almera збив двох пішоходів. За кермом перебував 36-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що водій наїхав на 31-річного жителя Луцька та на 51-річного жителя Хмельницької області. Внаслідок ДТП перехожі отримали тілесні ушкодження. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За ніч обікрали чотири авто

У центрі Нововолинська у дворі на вулиці Небесної сотні уночі  21 квітня обікрали чотири автомобілі. Злодії посягнули аж на чотири машини: дві обчистили біля будинку №5, ще дві – неподалік – на закритій прибудинковій території новобудови.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видання Район.Ковель, Район.Любомль, Радар, ТСН, повідомлень прес-служби ГУ Нацполіції у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 35 років тому відправився перший пасажирський рейс від аеропорту біля Луцька. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина На Волині офіційно перейшли до ПЦУ ще вісім громад
Останні новини
Схожі новини