Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 30 березня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 30 березня
Фото ілюстративне

ДТП, масштабна контрабанда сиру, побиття поліцейських, браконьєри та неповнолітні порушники – субота на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у суботу, 30 березня.


***

20-річна волинянка на Mersedes збила велосипедиста

29 березня в селищі Любешів 20-річна місцева мешканка, керуючи автомобілем «Mersedes-Benc А140» допустила зіткнення з 75-річним велосипедистом. Внаслідок автопригоди пенсіонер отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

***

На Волині водій рейсового автобуса хотів сховати майже 800 кг сиру

На «Устилузі» прикордонники виявили в автобусі міждержавного сполучення «Хелм-Володимир-Волинський» майже 800 кг прихованого твердого сиру та разом з «нелегальним» товаром вилучили транспортний засіб. Увесь прихований молочний продукт, вартістю майже 100 тисяч гривень, правоохоронці вилучили, а разом із товаром водієві довелося попрощатися і з автобусом польської реєстрації, оціненим у майже 350 тисяч гривень.

***

На Волині п’яні хлопець і дівчина побили поліцейських

29 березня близько 22 години ковельські патрульні прибули на виклик у смт. Голоби: тут родичі побились між собою. Двоє з них, 21-річні хлопець і дівчина, виражались нецензурною лайкою, перебували в стані сильного сп’яніння, дуже агресивно відреагували на появу поліцейських. Патрульні угамували порушників, однак у цей момент порушник, якого затримували, наніс удар в обличчя інспектору. Коли ж його вже виводили з помешкання, його супутниця підбігла і нанесла удар в обличчя інспекторці.

***

У Луцьку автомобіль збив бабусю

У Луцьку 30 березня на вулиці Гетьмана Мазепи автомобіль Volkswagen Caddy збив жінку, яка йшла проїжджою частиною поблизу тротуару. Водій автомобіля Volkswagen Caddy, рухаючись вулицею Мазепи в бік вулиці Рівненської, здійснював обгін автівки Renault Master і у цей час збив жінку 1947 року народження, яка рухалась проїжджою частиною поблизу тротуару. «Швидка» забрала жінку у лікарню з підозрою на перелом ноги.

***

На Волині браконьєри сітками виловлювали рибу

На озері Любань поблизу села Замшани невідомі хотіли за допомогою браконєрських знаряддь виловити рибу. Рибу, яка потрапила в тенета, випустили.

***

Патрульні завезли в притулок двох хлопців, які тинялись по Луцьку і не розрахувались за їжу

Сьогодні, близько 14 години, правоохоронців повідомили, що двоє хлопців не хочуть розраховуватись у кафе. Ті прийшли, зробили замовлення, поїли, а коли їм принесли рахунок на понад 600 гривень, сказали, що не мають коштів. Встановили, що двоє 17-річних юнаків приїхали до Луцька з Локач ще вчора, ночували на вулиці, а сьогодні прийшли до торгово-розважального центру погрітись і поїсти. Порушників тимчасово доставили у притулок в Рожище.

Цього ж дня у цьому жзакладі 18-річна дівчина хотіла винести з магазину сукну вартість понад тисячу гривень. Юнка пошкодила чіп та сховала товар у сумку. Проте це помітив консультант і викликав поліцію.


За повідомленнями прес-служб патрульної поліції та поліції Волині, Держприкордонслужби України, повідомлень видань ІА ВолиньPost.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка виготовляє унікальні ляльки-мотанки, пише вірші для дітей та волонтерить. ФОТО
Наступна новина Волиняни - призери Чемпіонату України з футзалу
Останні новини
Схожі новини