Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 24 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 24 березня. ФОТО
На «Ягодині» затримали авто, яке три роки було у розшуку (фото Держрикордонслужби)

П’яний водій протаранив паркан. Знайшли авто, вкрадене три роки тому.  Четверо людей постраждали в ДТП... Неділя на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у неділю, 24 березня.

Знайшли авто, викрадене три роки тому

У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники затримали автомобіль «Рено», 1997 року випуску, викрадений у Франції більш як три років тому. Транспорний засіб був на французькій рейстрації. Ним керував 54-річний українець. Під час заходів контролю спрацювала база даних Інтерполу. Прикордонники одразу заблокували автівку та повідомили водію що транспортний засіб у розшуку. Автомобіль охоронці кордону затримали, передали Національної поліції та сповістили Укрбюро Інтерполу в Києві.

У ДТП постраждали четверо людей

Поблизу села Воєгоща на трасі Камінь-Каширський – Любешів пізно ввечері 23 березня зіткнулися легковики Opel Omega та Opel Astra. Рятувальники 8 ДПРЧ м. Каменя-Каширського від'єднали акумуляторні батареї та за допомогою лебідки витягли автомобілі на дорогу. В аварії постраждали чотири особи, троє з яких забрала карета швидкої допомоги, інший відмовився від госпіталізації.

Палять суху траву так, що аж ліс горить

У неділю, 24 березня, рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №6 міста Ківерці ліквідували пожежу сухої трави та чагарнику поблизу села Озеро Ківерцівського району. Бійцям ДСНС довелося понад 2 години боротися з вогнем. За попередніми даними, лихо трапилося з вини місцевої мешканки Людмили М. 1957 р. н., яка спалювала суху рослинність.

Крім того, ввечері 24 березня зайнялася лісова посадка між селами Рудня і Валер'янівка Рожищенського району вздовж залізничної колії. Станом на 20:50 на місці працює дві пожежні машини.

П’яний водій протаранив паркан

У Володимирі-Волинському на перехресті вулиці Луцької з Гайдамацькою 23 березня авто Volkswagen на іноземній реєстрації вилетіла на тротуар і протаранила металевий паркан, яким був відгороджений будівельний паркан. В аварії ніхто не постраждав.

На момент прибуття поліції водій та господар домовились про відшкодування збитків. Однак патрульні виявили у порушника ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка. 

Обікрав сільський будинок

Із будинку уродженця селища Сенкевичівка Горохівського району, в якому наразі ніхто не проживає, злодій поцупив дверцята з грубки, чавунні панелі, а з подвір’я – каркас із металу для винограду. Зловмисника поліція знайшла по «гарячих» слідах. Ним виявився  40-річний житель цього ж селища. Сумою збитків господар назвав 720 гривень.

Озброєні та п’яні

У Луцьку на вулиці Львівській 23 березня близько 22:30 поліція затримала обзроєних п’яних чоловіків. Отримавши відповідне повідомлення, інспектори патрульної поліції зупинили Volkswagen та перевірили людей, які у ньому їхали. На задньому сидінні автомобіля виявили предмет, схожий на пістолет. Викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила зброю. Осіб доставили до відділку поліції.

Двоє братів залізли в магазин

У Луцьку на вулиці Теремнівській ввечері 23 березня двоє братів незаконно проникли в магазин. Оскільки спрацювала сигналізація, охорона прибула миттєво. Осіб затримали та доставили до відділку поліції.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань БУГ, Волинь, Район.Рожище, а також прес-служби Патрульної поліції Волинської області, управління ДСНС у Волинській області, Держприкордонслужби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якими будуть ціни у «Пузатій хаті» в Луцьку
Наступна новина Луцька «Пузата хата» зсередини. ФОТО
Останні новини
Схожі новини