Керівник Волинської митниці пішов з посади

Керівник Волинської митниці пішов з посади

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Юрій Іваськів пішов з посади. Його замінить начальник митного поста «Краковець» Андрій Чабарай.

Про це у коментарі Zaxid.net зазначила речниця Волинської митниці Валентина Черниш.

Про звільнення Юрій Іваськів повідомив під час наради щодо наповнення державного бюджету у жовтні 2023 року.

«Керівник подякував колективу за ефективну та згуртовану роботу, відзначивши його високу професійність. Підсумовуючи власний новий досвід на Волині, він рекомендував адміністрації митниці активно залучати молодь, давати їй можливість реалізувати себе на службі державі», – зазначають у прес-службі Волинської митниці. Причини його звільнення наразі невідомі.

Зауважимо, що Юрія Іваськіва призначили виконувачем обов’язків керівника Волинської митниці 22 березня цього року. Відтак на цій посаді він працював сім місяців. Його попередник, Микола Татарчук, очолював митницю протягом року.

Додамо, що посада начальника Волинської митниці залишається вакантною з зими 2022 року. Відтоді через воєнний стан Держмитслужба не може провести конкурс, тому нові керівники працюють у статусі т.в.о.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку планують перейменувати ще 9 вулиць
Наступна новина У ДТП на Волині травмувалися чоловік і жінка
Останні новини
Схожі новини