Акція протесту на Майдані в Києві: що відбувається

Акція протесту на Майдані в Києві:  що відбувається
Фото «УНІАН»

На Майдані Незалежності проходить акція "Червоні лінії для Зеленського" перед зустріччю "нормандської четвірки", що відбудеться 9 грудня. 

Її ініціювали політичні партії «Європейська солідарність», «Голос» та «Батьківщина» напередодні першої за декілька років Нормандської зустрічі. До них приєднались близько двох тисяч людей.

Основна вимога організаторів акції  – жодних компромісів з президентом РФ Володимиром Путіним щодо унітарної держави і ніякої федералізації, жодних політичних дій, зокрема виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу до виконання умов безпеки і деокупації та інше, – повідомляє «Українська Правда».

Участь в акції беруть представники партій "Європейська солідарність", "Батьківщина", "Голос", "Свобода", "Солідарна молодь", ГО "Справа громад", "Рух опору капітуляції". До акції також приєднались ветеранські організації та громадські об'єднання. Очікується, що на Майдані також виступить Петро Порошенко. 

Акція є найчисельнішою за останні кілька місяців. Люди, що зібралися на Майдані, тримають прапори України, «ЄС», ВО «Свобода» та інші. На акції лунають гасла «Слава нації, смерть ворогам» та «Ні капітуляції», «Крим - це Україна» та інші. 

Також в усіх храмах Православної Церкви України після Божественної літургії провели молитви за встановлення справедливого миру та перемогу України.

Фото – «Українська Правда»

Читайте також: 


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку змагалися юні шахісти. ФОТО
Наступна новина «Переїзд» Старого ринку у Луцьку. Як переселяють? Чому підприємці проти? Що буде далі?
Останні новини
Схожі новини