Біля Володимира-Волинського ремонтують два мости. Водіїв просять бути обережними

Біля Володимира-Волинського ремонтують два мости. Водіїв просять бути обережними

У селі П’ятидні Володимир-Волинського району відновлюють міст завдовжки майже 60 метрів через річку Луга. Також реконтруюють інший, 6-метровий, міст неподалік міста.

Фото ремонтних робіт оприлюднили у Службі автодоріг у Волинській області.

Щодо моста у селі П’ятидні на автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, тут уже укріпили конуси берегових опор, провели армування монолітної залізобетонної плити, влаштували блоки лежнів та перехідні плити на лівій частині споруди.

Ремонтні роботи виконує волинське підприємство ТзОВ «РБП ТрансМост» на умовах субпідряду в польського підрядника DROG-BUD Sp. z o.o.

«Відновлення цього моста передбачене проєктно-кошторисною документацією на проведення капітального ремонту 13-кілометрової ділянки автошляху Н-22 між містами Устилуг та Володимир-Волинський. Роботи виконують у рамках українсько-польського проєкту з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури за Договором між урядом України та урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги», – розповіли у відомстві.

Нагадаємо, у березні цей міст обвалився. Постраждали п’ятеро робітників, які його ремонтували.

Читати також: Ремонт дороги до Шацьких озер: які шляхи планують зробити цьогоріч

За цим проєктом ремонтують ще одну штучну споруду – 6-метровий міст неподалік міста Володимира-Волинського. На лівій його частині ремонтні роботи вже завершені, незабаром розпочнуться на правій.

Після завершення відновлення цих двох мостів на відтинку Устилуг – Володимир-Волинський мають зробити фінішне асфальтування. Перший шар асфальту тут поклали минулого року.

Технічний нагляд за проєктуванням та виконанням робіт на об’єкті здійснюють незалежні компанії СП B-Act Sp. Z o.o. I PROCOM Construction Sp. Z o.o.

Проїзд ділянкою автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, де ремонтуються штучні споруди, наразі відбувається правою смугою.

Водіїв просять стежити за дорожніми знаками та бути максимально уважними й обережними в місцях, де проходять ремонтні роботи.

Читати також: На Волині цьогоріч хочуть відремонтувати 46 доріг. Перелік


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки заробив голова Волиньради Недопад і його команда. ЧИМ БАГАТІ
Наступна новина Шукають тих, хто реставруватиме будинки Лесі Українки у Колодяжному
Останні новини
Схожі новини