Луцька автомобільна компанія пропонує просторе приміщення для заходів

Луцька автомобільна компанія пропонує просторе приміщення для заходів

Комплекс автомобільних послуг WEST AUTO HUB пропонує організаторам подій скористатися проміщенням, що підходить для тренінгів, семінарів, навчань, презентацій тощо.

Окрім семінарів та навчання, компанія готова прийняти й події, не пов’язані з автомобільним бізнесом. У приміщенні є хороше освітлення, акустична система та сцена, яка крутиться. На території комплексу працює цілодобова охорона та відеонагляд, для усіх учасників - безкоштовна парковка.

“Ми неодноразово згадували, що територія нашої компанії - дуже велика. Є багато місця на вулиці та всередині. Нещодавно разом з компанією Carclean провели семінар з полірування авто, на якому було зосереджено більше сотні людей. Масштаби приміщення дозволяють помістити більше!” - зазначає керівник відділу маркетингу компанії Вікторія Доманська.

Більше інформації – за посиланням або за номером телефону 0674281919.

До фахівців компанії можна звернутись за телефоном: 0 800 21 20 30 або ж за адресою: Луцький район, село Струмівка, вулиця Рівненська, 74.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь на 3-му місці за темпами реорганізації лікарень, - МОЗ
Наступна новина Бізнес на декоративних ружах. Історія успіху від Волинського центру зайнятості
Останні новини
Схожі новини