Боржникам «Луцькводоканалу» погрожують відключити воду на свята

Боржникам «Луцькводоканалу» погрожують відключити воду на свята
Фото: Район Рожище

У КП «Луцькводоканал» попереджають своїх боржників щодо потреби в погашенні заборгованості й просять оперативно розрахувалися за спожиті послуги.

На сьогодні усі вони перебувають у списках боржників, які отримають останнє попередження щодо необхідності проведення розрахунків і оплати, – повідомляють у прес-службі підприємства. 

Якщо ж споживачі не дослухаються до попередження і не погасять заборгованості до 22 грудня, то окремі з них ризикують провести новорічні свята із обмеженими послугами водопостачання або водовідведення.

 КП «Луцькводоканал» залишає за собою право провести відключення водопостачання та водовідведення усім боржникам без додаткових попереджень в будь-який момент у новому році. Зазначені нижче боржники уже перебувають в групі споживачів, яким може бути припинене надання послуг.

Близько місяця тому «Луцькводоканал» інформував громадськість про антирейтинг найбільших боржників за послуги водопостачання та водовідведення. Зараз можемо побачити, як змінилася ситуація і яка частина споживачів розрахувалися за спожиті послуги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку гасили пожежу у гуртожитку
Наступна новина У Луцьку перекриють рух проспектом Соборності
Останні новини
Схожі новини