БудуйТіло: перший місяць і неймовірні результати зважування команди «Замок Любарта»

БудуйТіло: перший місяць і неймовірні результати зважування команди «Замок Любарта»

Черговий сезон проекту БудуйТіло успішно триває і вже минув місяць, відколи члени команди «Замок Любарта» гумористи Назар Пащук, Володимир Тишкун та Роман Копитко почали працювати над своїм схудненням.

Хлопці продовжують тренуватись, тричі на тиждень відвідуючи спортзал MAXIMUS. Зі свого боку тренери проекту Віталій Андрейчук, Максим Адріюк та Ілля Щурик не дають їм слабинки. Вони по кілька години ганяють гумористів на бігових доріжках та змушують добряче потіти на тренажерах.

Читайте також: БудуйТіло: Перше зважування трійки ваговиків «Замку Любарта»

«Вага планово спадає. Проект розрахований на 4 місяці, і ми планували щомісяця скидати по 30 кілограмів на трьох. По факту – 28. Тому за перший місяць їхньої участі у проекті скажу, що ми йдемо нормально, майже по плану. Вони стараються, занять не пропускають. Я вже бачу, як вони окріпли, стали «живчиками», почали підтягуватись. Он Назар вже може 3 рази підтягнутись на поручні», - говорить Віталій Андрейчук.

Тренери проекту вирішили щомісяця проводити зважування і фіксувати результати.


Отож, Назар Пащук цього місяця скинув 5 кілограмів. На думку Віталія Андрейчука, який його тренує, це непоганий результат. Адже відвідувати спортзал лідер команди гумористів «Замок Любарта» почав майже три місяці тому і ще до початку проекту почав скидати вагу. Тож Зараз Назар вже важить 104 кілограми, а тому відчутно пострункішав.

Читайте також: БудуйТіло: перше тренування гумористів «Замок Любарта».

«Вага падає, хочеться щоб падала швидше. Але, певно, у зв’язку з тим, що я вже займаюсь спортом не один місяць, а три, то моя вага йде повільніше. Але ми стараємось робити все, щоб вона не завмерла», – каже Назар Пащук.

Володимир Тишкун у свою чергу за перший місяць участі у проекті скинув вдвічі більше – 11 кілограмів. Так, хлопець активно працює під наглядом Іллі Щурика і набияк радує тренера темпами. Завдяки цьому його вага знизилась до 120 «з копійками» кілограмів.

А от лідером цього місяця по праву можна вважати Романа Копитка. Хлопцю, чия вага сягала 148,5 кілограма (при зрості 190 см), вдалось скинути понад 12 кілограмів. Та найбільше тренерів порадувало те, що Роман активно зменшується в габаритах – йому вдалось «спалити» майже 14 зайвих сантиметрів у талії.

Отже, разом хлопцям вдалося за перший місяць участі у проекті БудуйТіло скинути понад 28 кілограмів. Однак самим учасникам проекту хотілося б дещо більших результатів. Тренери ж кепкують – увійшли в азарт і побачили певні результати.

«Хлопці дуже жваві і веселі. Їхні проблемні зони  - це живіт і ноги. Але, думаю, за кілька місяців вони будуть худенькі», - говорить Ілля Щурук.

Натомість Назар каже, що йому важко працювати в тандемі зі своїми товаришами, бо нині у нього багато сімейних клопотів... І чемно натякає, що після проекту їм помститься: коли схуднуть - оженить обох, аби й ті знали, що таке сімейне життя.

«Ми не даємось, щоб над нами знущались. Якщо тренери будуть «напрягати», то ми їх десь перестрінемо в темному провулку і… Чесно кажучи, через те, що ми перестали харчуватися звичною їжею та вживати алкоголь (хоч ми і так ніколи цим не зловживали), то ми, крім тренувань, бачимось тепер доволі рідко. Я постійно з дуржиною, а хлопці ще «холості». Тому вони десь гуляють, а я вже став сімейним. Я оце думаю, що після проекту вони стануть стрункі, будуть красиві, то їм треба буде знайти по дівці. Будемо, може, дружити сім'ями», - кепкує Назар Пащук.

Але нашу милу бесіду про життя-буття, обговорення ідеї аукціону на право першого побачення зі стрункими Ромою та Вовою перервав Максим Андріюк. 2 хвилини «перекуру» між вправами для нього – дуже багато. А тому він заходився ганяти усіх по спортзалу, нагадуючи про те, чому вони сюди прийшли.

«Хлопці, працюємо, п-р-а-ц-ю-є-м-о! Не балакаємо, а займаємось. Відпочивати будете після проекту», - наголошує Максим.

А от Ілля з пронизливим поглядом мовчки стояв над Вовою Тишкуном. Інколи цьому молодому тренеру і говорити нічого не треба – своїм виразом обличчя він показує що, як та у якій послідовності треба виконувати.

«Сьогодні ми з Вовою виконуємо вправи тільки для скидання ваги: ходьба, прес, присідання і почергові махи руками у планці.  Хлопці активно працюють і показують непоганий результат. Але часом доводиться і «підсрачники» давати. Але нічого, з них не убуде, он які бугаї вимахали», - під'юджував їх молодий тренер.

Читайте також: БудуйТіло: прошуто, свиняча рулька та хліб з цукром, - про що мріють ваговики «Замку Любарта»

Тому, як не крути – скреготіли зубами, зойкали, хекали і потіли… але хлопці «Замку Любарта» впевнено долали вправу за вправою. Тим самим усім доводячи, що вони зовсім скоро постануть перед своїми шанувальниками у кардинально нових образах.

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленькому волинянину, який бореться з раком, потрібна допомога
Наступна новина Директора Волинського облавтодору, який погорів на хабарі, залишили на посаді
Останні новини
Схожі новини