БудуйТіло: прошуто, свиняча рулька та хліб з цукром, - про що мріють ваговики «Замку Любарта». ФОТО

БудуйТіло: прошуто, свиняча рулька та хліб з цукром, - про що мріють ваговики «Замку Любарта». ФОТО

Троє гумористів «Замку Любарта» Назар Пащук, Володимир Тишкун та Роман Копитко продовжують свої насичені тренування.

Цього разу тренери Віталій Андрейчук, Максим Андріюк та Ілля Щурик придумали своїм «підопічним» низку цікавих вправ для задіювання найбільшої кількості м’язів.

РОМАН

«Ось Рома набагато вищий за хлопців, тому вправи для нього будуть сильно відрізнятися, адже від довжини кріплення м’язів залежить, скільки людина прикладатиме зусиль. Тобто, якщо вона нижча, то витратить менше сил на таку ж вправу, адже м’яз має «пройти» менший шлях для того, щоб скоротитися», – розповів тренер Романа Максим Андріюк.

Він зауважив, що вони варіюють важкі та легкі вправи. Бо, окрім того, що потрібно розробляти силові якості, треба ще й давати навантаження на серцево-судинну систему.

Максим додав, що на цьому тренуванні Романа чекають лише 4 вправи, зорієнтовані на те, щоб привести в роботу максимальну кількість м’язів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БудуйТіло: перше тренування гумористів «Замок Любарта». ФОТО

Однією з вправ є присідання з виходом та з додатковим вижимом та навантаженням вгору.

Друга вправа – віджимання. Тренер підкреслив, що тут вони дають акцент на тріцепс.

Третя –  це «проходка скелелаза». Її суть полягає в тому, що в рух приводяться плечі для стабілізації, руки, бо йде опора на коло, і ноги, бо коли їх піднімаєш, то також задіюються ще й корові м’язи.

Остання – це присідання з виходом на колесо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БудуйТіло: Перше зважування трійки ваговиків «Замку Любарта»

«Оскільки хлопці паралельно працюють, то доводиться підбирати навантаження так, щоб вони не були надто втомленні та, щоб організм адекватно реагував й скидав вагу», – додав Максим.

Роман же ділиться, що найважче йому на цьому тренуванні давались присідання, бо потрібно «піднімати» всю масу тіла.

Через заняття спортом хлопці можуть лише мріяти про свої найулюбленіші страви. У Романа серед таких – прошуто.

«От чесно, дуже його хочеться. Якщо я маю фанатів, то хай мені його принесуть», – жартує Роман.

ВОЛОДИМИР

Тренер Ілля Щурик поділився, що для Вови він підготував вправи, для яких вони використовують степ-платформу, а також виконують спрощені бьорпи. Загалом за вказівками свого наставника на другому тренуванні Вова має виконати 5 вправ та 7 кругів.

Серед спортивних навантажень для Володимира є, наприклад, присідання з гантелями, де задіюються не тільки ноги, а й руки, виходи на степ з махом ноги, стрибки, піднімання ніг для пресу та скручування.

Тренування тренуваннями, але поїсти чогось смачненького хочеться всім, особливо, якщо тобі це забороняють. Найбажанішою стравою для Вови є свиняча рулька.

«Я б її цілу з’їв, не знаю, скільки там її є, але з кісткою десь більше кілограма. От сфотографував би її Іллюсі й більше ніколи б сюди не приходив», – каже Вова.

Хлопець жартома зазначає, що на цьому тренуванні Ілля підготував для нього 5 гармонійних вправ.

«За це йому дійсно сьогодні дякую. Від них однаково втомлюєшся, тобто нема такого, що десь можна трішки кайфанути», – сміється гуморист.

НАЗАР

Назара на цьому тренуванні чекало 5 вправ та 8 кругів.

Для нього Віталій підготував присідання з відкидуванням гантель, випригування на колесо, махи з гантелями, скручування пресу та віджимання від підлоги.

«Всі вправи є функціональними, тобто задіюють майже всі м’язи тіла. Вони дають імпульс тілу до схуднення, адже завдяки такому навантаженню включається максимальна активність», – розповів тренер Віталій Андрейчук.

Назар же жартує, що найважчою вправою для нього на тренуванні було прийти від маршрутки до спортзалу.

«Віталік каже, що завжди потрібно більше тренуватися, аніж я можу. Сьогодні, мабуть, важко пригати на колесі, бо я товстий. Думаю, це основна причина, але не факт, може, то й магнітні бурі», – сміється Назар.

А серед їжі він виділив свіжий білий хліб, змочений водою та посипаний поверх цукром.

Нагадаємо, за тренуваннями гумористів можна спостерігати у наші постійній рубриці.

Текст: Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший).

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Безсмертний ініціює збереження унікального монастиря на Волині
Наступна новина Лучанка просить закінчити ремонт ями. ФОТО
Останні новини
Схожі новини