Де у Луцьку найгарніша ялинка. Думка дизайнера

Де у Луцьку найгарніша ялинка. Думка дизайнера
Ялинки у центрі Луцька

Луцький дизайнер Дмитро Авраменко визначив, яка, на його думку, ялинка у Луцьку найкраща.

Про це – у сюжеті 12 каналу.

Цьогоріч новорічні дерева вбрані у декількох районах Луцька. Традиційно головні зелені красуні – у центрі міста на Театральному майдані.

Неподалік від Театрального, на вулиці Богдана Хмельницького, вічнозелене дерево прикрасили біля Луцькради.

Також вже третій рік поспіль нестандартну ялинку, складену із кульок, встановлюють на місці фонтану на площі Грушевського.

20 грудня ще одну прикрашену ялинку засвічували перед РАЦСом.

Неподалік, на проспекті Молоді, теж причепурили ялинку. Прикрас на ній небагато, але це хоч щось, кажуть місцеві мешканці.

Яка ж із-поміж них прикрашена найгарніше? Дизайнер, доцент кафедри образотворчого мистецтва СНУ ім. Лесі Українки Дмитро Авраменко оцінив кожне дерево від одного до 12 балів.

Найнижчим балом він нагородив дерево на проспекті Молоді – йому він поставив 5. На бал більше отримала ялинка біля Луцькради. Краща ситуація з норічним деревом біля РАЦСу – цю ялинку дизайнер оцінив у 7 балів.

«Класичні червоні кульки, великі, досить гарні. Але не дуже під ці кульки йде вертикально розміщена гірлянда. Я думаю, що набагато гарніше було б, якби вона була у формі спіралі», – каже Дмитро Авраменко.

Дев’яткою оцінив дизайнер ялинкове «тріо» в центрі міста.

«Тут вже з’явилася достатня кількість іграшок. Вони вже не виглядають так бідненько. Звичайно, до наших сусідів нам ще далеко, але, думаю, з року в рік, вони прогресуватимуть. І ось ми бачимо вже класичні європейські банти використані», – розмірковує Дмитро Авраменко.

Читати також: Лучани просять не знищувати ялинок, які ростуть на Театральному майдані

Найвищий бал отримала ялинка біля «Променя». Дизайнер каже, що її порівнювати з попередніми складно, бо це не класика. Але все ж задум і його реалізація вартує високої оцінки – 11 балів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Про чотирнадцяту бригаду зняли фільм
Наступна новина Тепер сюди ходять екскурсії. У Володимирі стіни під'їзду розмалювали фантазійними сюжетами
Останні новини
Схожі новини