«Де її мозок?»: у мережі сміються з посту сепаратистки ДНР

«Де її мозок?»: у мережі сміються з посту сепаратистки ДНР

Сепаратистка «ДНР» Анна Ільясова розповіла, як на відпочинку на одному з островів розгулювала в футболці з «прапором ДНР». Зустрічні, мовляв, впізнавали Донецьк і всю Україну  як частину Росії.

Про це пише gazeta.ua.

«Коли йшла по місту, багато людей вдивлялися, що за прапор і багато хто цікавився, що за країна. Багато мене запитували: «You from?» Я відповідала: «I'm from Donetsk People's Republic». Всі відразу відповідали без вагань, ooo it's Russia! It's so good! Так що люди про нашу республіку знають і багато хто розуміє, що відбуваєтьс», - заявила вона у Facebook.

 

Я сейчас нахожусь на отдыхе на одном прекрасном острове, вчера вечером одела футболку с нашим ДНР флагом . Когда шла по...

Posted by Anna Ilyasova on Monday, 21 May 2018

 

Ця розповідь розлютила користувачів мережі, які назвали історію Ільясової «казкою для ватників». Також висміяли, що, найімовірніше, за кордон вона полетіла саме з паспортом України.

«І відпочивати дівчина щось не в Крим поїхала?», «Де фото прекрасного острова? Або цей фейковий пост писався в якомусь донецькому кафе? Здається, зовсім все погано з тролями в «ДНР», «На Сахаліні відпочиває? Або на Курилах? Гнида, ще, швидше за все, з українським закордонним паспортом», - пишуть коментатори.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прокуратура закрила справу проти 438-х бійців 51-ї бригади
Наступна новина «4 роки мордували», - волонтер про закриття справ проти бійців 51-ї бригади
Останні новини
Схожі новини