Депутат і атовець з Каменя-Каширського ініціює сесію через проблеми тероборони

Депутат і атовець з Каменя-Каширського ініціює сесію через проблеми тероборони

Депутат Камінь-Каширської райради від партії «За Майбутнє» Богдан Пташник ініціює скликання позачергової сесії районної ради. На розгляд хоче винести питання щодо визначення пункту постійної дислокації тероборони Камінь-Каширського району у селі Хотешів, а саме – визначити інше, стратегічно вмотивоване, географічне місце під ППД Камінь-Каширської ТрО.

Про це депутат написав на своїй сторінці у фейсбук.

«Розміщення ТрО в с. Хотешів К-Каширського району не витримує жодної критики. Існуючий на сьогодні пункт постійної дислокації не відповідає вимогам оперативності, безпеки військовослужбовців, задовільному виконанню покладених на тероборону завдань. Місце дислокації знаходиться на краю району, з вкрай незадовільними комунікаційними лініями, в безпосередній близькості до кордону. Що в сьогоднішніх умовах і напруженій обстановці вигідно виключно ворогу», – зазначив Богдан Пташник.

Читати також: Луцькі депутати просять в президента і нардепів грошей на територіальну оборону

За його словами, органи місцевого самоврядування району пропонували відповідальним особам ТрО кілька об'єктів, розташованих поблизу або безпосередньо в райцентрі.

«Що спонукало керівництво ТрО відмовитись від цих пропозицій, та обрати с. Хотешів - це потребує офіційних пояснень. Вважаю, що рішення по облаштуванню ППД там військовими приймалось на основі нерозуміння ситуації і керуючись виключно господарчими мотивами, а не вимогами стратегічного і тактичного бачення. В інакшому випадку, якщо не буде вмотивованих пояснень, необхідно звертатись до правоохоронних органів та спецслужб - щодо перевірки всіх причетних на рахунок співпраці з вороже налаштованими до України державами», – стверджує депутат.

Нагадаємо, саме Богдан пташник говорив про тероборону раніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова Волинської митниці написав заяву на звільнення
Наступна новина Знайшли авто з документами: на Волині тривають пошуки чоловіка, який зник 18 січня
Останні новини
Схожі новини