Голова Волинської митниці написав заяву на звільнення

Голова Волинської митниці написав заяву на звільнення

Голова Волинської митниці Державної митної служби України Артем Гузь написав заяву на звільнення. Керівником митниці його призначили у червні минулого року.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

Раніше Артем Гузь обіймав посаду заступника керівника управління – керівника першого відділу управління викриття економічних злочинів Головного управління протидії економічних правопорушень ДФС України. Також він працював у Службі безпеки України.

Як ідеться в телеграм-каналі «Держмитслужба», виконувач обов’язків голови Держмитслужби В'ячеслав Демченко хоче, аби митницею на Волині керувала «своя людина».

До справи причетний відомий на Волині бізнесмен Михайло Смолка, якого пов’язують з контрабандою, що прямує через Волинську митницю. Останній буцімто не знайшов спільної мови з Артемом Гузем, тому й недоотримує прибутки.

Претендентом на посаду керівника Волинської митниці називають Миколу Татарчука. Посаду йому пообіцяли в разі, якщо він допоможе виявити порушення, які могли би стати підставою для звільнення Артема Гузя.

Читати також: «Свобода» вимагає від Погуляйка не призначати на посаду ексрегіонала


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кисень, квартири, нормальне приймальне. Як розвивається медицина Любомльської громади
Наступна новина Депутат і атовець з Каменя-Каширського ініціює сесію через проблеми тероборони
Останні новини
Схожі новини