Депутати пояснили, чому не продовжили контракт керівнику Краєзнавчого музею

Депутати пояснили, чому не продовжили контракт керівнику Краєзнавчого музею

Волинський краєзнавчий музей потребує не тільки матеріально-технічного оновлення, але і кадрового, тому депутати облради вирішили не продовжувати контракт з діючим керівником Анатолієм Силюком.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 14 лютого, передає ІА Волинські новини.

У ході обговорення одного з питань депутати пригадали, що на нещодавній сесії багаторічному директору краєзнавчого музею Анатолію Силюку не продовжили контракт.

Як розповів заступник голови облради Роман Карпюк, половина працівників музею – пенсійного віку, а для покращення роботи комплексу необхідно залучати нові кадри.

«Керівник працював 25 років, а система опалення музею не оновлювалася з 30-х років. І за ці 25 років він жодного разу навіть не підняв питання про ремонт», – зазначив Роман Карпюк.

Він наголосив, що одним із завдань ради є теж забезпечення молоді робочими місцями.

Депутат Вячеслав Рубльов зауважив, що, окрім того, Анатолій Силюк не взяв до уваги рекомендації комісій ради щодо, наприклад, запровадження єдиного вхідного квитка для усієї мережі музеїв комплексу.

«Треба закінчувати радянську традицію керівництва й оновлювати кадри», – акцентував обранець 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Заробляти можна чесно, а не джинсою і «заказухами», - директор «Першого» Ірина Новосад
Наступна новина Як працювали патрульні у Ковелі в перший тиждень свого існування. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини