Чому у Луцьку важко дихати

Чому у Луцьку важко дихати

Час від часу у ЗМІ з’являється інформація про те, що Луцьк входить у ТОП міст України з високим рівнем забруднення повітря. Місто потрапляє в антирейтинг через підвищений вміст специфічних шкідливих речовин, зокрема, формальдегіду, фенолу, фтористого водню, аміаку, а з основних домішок — завислих речовин, діоксиду азоту, оксиду вуглецю.

Всі ці, здебільшого, незрозумілі слова – насправді реальна небезпека для нашого здоров’я та здоров’я наших дітей. Бронхо-легеневі хвороби, постійні вірусні захворювання, зниження імунітету, алергічний риніт та навіть онкологічні захворювання — ось реальні наслідки життя у забруднених районах.

Під час пошуку місця для будівництва «Сімейної Фортеці» пріоритетом була безпека для майбутніх мешканців. Безпека починається з закритої території, сигналізації та датчиків диму, проте на цьому безпека «Сімейної Фортеці» не закінчується.



Безпека життя та можливість дихати чистим повітрям — це дійсно безцінна перевага. Адже ви буквально продовжуєте собі роки, дихаючи незабрудненим повітрям. Творці «Сімейної фортеці» ретельно вивчили це питання та звернулись до експертів.

Наразі спеціаліст Центру екологічних ініціатив «Екодія» Олена Міскун радить уважно обирати своє житло. Основна її порада — взагалі не купувати квартири, що виходять на автомагістралі, навіть якщо квадратні метри продають за привабливою ціною — на своє лікування від вихлопних газів українці можуть витратити більше.

В «Сімейній Фортеці» квартири продаються з краєвидом на струмівський ліс, а не на брудну автомагістраль. Тож ми активно агітуємо переїжджати до нас у передмістя та виховувати дітей у безпеці та затишку на лоні волинської природи.

Попит на квартири зростає кожного дня, адже зараз умови та ціни дуже привабливі. Відверто кажучи, ціни не встигають за темпами будівництва, тож вартість квадратного метра буде дорожчати. Проте зараз ще є час придбати квартиру в екологічно чистому районі за дуже привабливою ціною, ще й скористатися розтермінуванням.

Телефонуйте нашим менеджерам та приїжджайте у гості обрати нову оселю та подихати нашим чистим повітрям!

Наш незмінний телефон (099) 687-89-05/

P.S «Сімейна Фортеця» — житло, яке постійно дорожчає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 2 липня. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Стоматолог, спортзал, перукар. Ми вивчили інфраструктуру навколо «Паркового кварталу»
Останні новини
Схожі новини