Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 2 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 2 липня. ФОТО. ВІДЕО
П'яний відпочивальник їздив квадроциклом по Світязю

Нахабний відпочивальник проїхався на квадроциклі просто по озеру на центральному пляжі Світязя. Присутні тут люди вирішили викликати поліцію… Про цю та інші події дізнайтеся із сьогоднішнього випуску хроніки пригод.  

Киянин «обчистив» супермаркет у Луцьку

Із супермаркету на вулиці Ковельській у Луцьку зловмисник викрав товари на понад 1 тис. грн. Поліція встановила причетність до скоєння цього злочину 33-річного жителя міста Київ. За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі розпочали кримінальне провадження. Санкція відповідної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Грабіжник виніс алкоголь

У Нововолинську 23-річний грабіжник відкрито викрав із місцевого супермаркету алкогольний напій. За фактом  грабежу слідчі проводять досудове розслідування. Зловмиснику за скоєння злочину загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Украв каністру із дизпаливом

Із господарського приміщення 42-річного жителя Іваничівського району викрали каністру з дизпаливом. Поліцейські з’ясували, що до скоєння крадіжки причетний 28-річний односельчанин заявника. За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі розпочали кримінальне провадження. 

Знайшли злодія, який вкрав рятувальний жилет

20-річний мешканець Старої Вижівки украв рятувальний жилет з території готелю біля озера Пісочне в селі Буцинь. Сума збитку 400 грн. Викрадене поліцейські вилучили та повернули законному власнику.

Ножем – у шию

У ніч на 2 липня на проспекті Молоді в Луцьку один чоловік поранив іншого ножем. «У невідомої особи дірка в шиї, вона стікає кров’ю», – таке повідомлення отримали патрульні. Інспектор, побачивши чоловіка з сильною кровотечою, надав йому домедичну допомогу, закрив рану та притримував громадянина до прибуття медиків. Жодних подробиць, за яких обставин з ним таке сталось, той сказати не міг. Згодом поліцейські виявили чоловіка, який міг бути причетний до інциденту. Біля нього був ніж із плямами крові.

Негода ламала дерева і знімала покрівлі

Близько 18-ї години 1 липня сильний вітер буквально за кілька хвилин поламав дерева, пообривав лінії електропередач і навіть познімав шифер із покрівель на Любешівщині. Керівник Любешівської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Віталій Боснюк зазначив, що в ряді населених пунктів були стійкі пошкодження, і необхідно було провести комплекс робіт для відновлення електропостачання. Тож цілу ніч до 5-ї ранку ліквідовували обриви, проводили перемикання на резервні схеми живлення, аби люди отримали світло. Удень роботи продовжили, крім того, надходили нові повідомлення про знеструмлення. У Любешові найбільше постраждала вулиця та провулок Пушкіна. Тут дерево обірвало електролінію й проводи, по яких здійснювався інтернетзв’язок, та перекрило дорогу. Подібне спостерігалося і в центрі села Судче. Така ж ситуація була і в Дольську та Люб’язі. Крім того, в Люб’язі старий ясен упав на хату, господар якої немісцевий, тому в домі ніхто не живе. Дещо розкрило дахи школи та спортзалу, але швидко їх перекрили. 

Мало не зайнялося пшеничне поле

У селі Підгайці Луцького району ввечері 1 липня через підпал сухої рослинності мало не загорілося пшеничне поле площею 87 гектарів, однак біді вдалося запобігти. Власник агропідприємства помітив клуби диму поблизу поля. З’ясувалося, що поруч на приватному угідді горить суха трава. За допомогою підручних засобів чоловікові вдалося загасити пожежу, не допустивши поширення вогню на поле. Вдалося запобігти збиткам на суму близько 3 млн грн. На місце події виїжджали співробітники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області. Встановлено, що суху траву підпалив брат орендарки угіддя Валентини К.

Не розминулися два авто

У Луцьку сталася аварія на шляхопроводі, який з'єднує проспекти Соборності та Перемоги. Зі слів очевидців, водій за кермом Honda, рухаючись у напрямку проспекту Перемоги, не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся з автомобілем Ford. Транспортні засоби отримали механічні ушкодження, в аварії ніхто не постраждав.

Виїхав на узбіччя і понищив соняшники, які мали от-от розцвісти

У селі Княгининок 29 червня поблизу школи водій на автомобілі Mitsubishi Pajero виїхав на узбіччя траси та знищив там траву і соняшники, які незабаром мали розцвісти. Про це спільноті Facebook «Княгининівська громада» написав Сергій Ужехов. 

Квадроциклом – по Світязю

На озері Світязь 2 липня відпочивальник катався квадроциклом просто по воді на центральному пляжі. Мажор з «вітерцем» проїхався по прибережній зоні озера. В цей час біля водойми відпочивало багато людей, у тому числі з дітьми. Свідки викликали правоохоронців та працівників Шацького національного природного парку. З'ясувалося, що водієм квадроцикла був нетверезий житель міста Нововолинськ 1993 року народження. 

 
.

Світязь. Для мажорів правил не існує...

Posted by Район.Шацьк on Tuesday, 2 July 2019

Посварився з жінкою і… вирішив стрибнути з даху будинку

У Луцьку врятували чоловіка, який хотів стрибнути з даху поверхівки. Про це повідомили користувачі в соцмережі Facebook. За словами очевидців, лучанин хотів покінчити життя самогубством, стрибнувши з даху будинку на вулиці Кравчука неподалік кафе «Млин». На місце події прибуло багато поліції та пожежних машин, зі сторони під'їздів будинок огородили. Як розповідають свідки, невдовзі чоловіка зняли з даху, ніхто не постраждав. Попередньо причиною прийнятого чоловіком рішення вкоротити собі віку називають сварку з жінкою. 

Підготовлено за матеріалами видань Нове життя, Район.in.ua, ІА Волинські Новини, ІА ВолиньPost, ІА Конкурент, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, управління ДСНС України у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Марсіанські впадини», - Рубльов про дорогу на Волині
Наступна новина Чому у Луцьку важко дихати
Останні новини
Схожі новини