Екс-гей у Луцьку розповів, чому люди змінюють свою орієнтацію

Екс-гей у Луцьку розповів, чому люди змінюють свою орієнтацію
Уінн Томпсон

У Луцьку відбулася зустріч із чоловіком, який оголосив себе геєм, але пізніше повернуся до гетеросексуальних стосунків.

21 червня в приміщенні антикафе «Innerspace» зіралися лучани, аби почути історію Уінна Томпсона.

Модератор Сергій Шараєвський розповів, що є 4 рівні гомосексуалізму: разова практика, яка не впливає на саму людину; гомосексуалізм без зміни орієнтації, коли людина просто шукає свій орієнтир в житті; гомосексуалізм як спосіб життя, коли людина переконала себе, що вона такою народилася; гомосексуальні пропагандисти, які намагаються знайти собі прихильників та пропагувати гомосексуальність серед інших.

 «Події, що були в Києві, показали нам дві позиції, ліберальну і радикальну. Ціль нашого заходу показати третю позицію – християнську. Цей погляд розглядають не як вроджену проблему, а ту, що набувається», – розпочав він.

Уінн Томпсон приїхав в Україну разом зі співробітником «Відновлення цілісності» Ґредом Мартіном. Томпсон відвідує Україну вже вдруге.

«Причина, чому я можу бути тут – це тому, що я пережив особисту зустріч з Христом. Психологічні консультування не дали мені нічого. Я народився в дуже люблячій сім’ї, мої батьки турбувалися про мене, але тато був інтровертом, і хоч була дистанція, але він любив мене», – розповідає Уінн Томпсон.

«Коли мені було 6 років, то група хлопців зґвалтувала мене. Ніхто не знав про це, бо я не міг цього пояснити. Я тільки сказав батькам, що діти вкрали мої іграшки. Так і було, але вони вкрали мою дитячу невинність», – продовжує чоловік.

«Я просто продовжував з цим жити. Ніхто не знав, аж допоки мені не виповнилось 11, коли 25-річна жінка не почала домагатися мене. Вона готувала мене до того, що хоче мати зі мною секс, виділяла час, щоб побути зі мною. Я не усвідомлював, що був сексуально не готовий до цього, поки вона не зробила крок і у нас не відбувся секс», – каже Томпосон.

Чоловік розповів, що виріс у християнській сім’ї, проте не мав порозуміння з батьком. Саме в цьому Томпсон вбачає причину своєї подальшої поведінки в житті.

«У той момент я відірвався від тата. Вірю, що якби він поговорив зі мною, вислухав, або просто взяв мене на руки, любив і сказав, що це не моя провина, все було б інакше», – переконує він. 

«Через 9 місяців я повертався зі школи додому. В одному із парків був туалет, я хотів зайти туди, але там був чоловік. Чомусь я дозволив йому зробити те, що він хоче. Причина була не в сексі, а в увазі та дотиках. Я не розумів цього, але розумів, що не отримую такої уваги від тата. Я переконаний, що якщо батьки не забезпечують емоційні потреби дитини, то діти будуть «голодними». Для них потрібна любов, схвалення, безпека, здоровий дотик – все це надзвичайно важливо», – каже Уінн Томпсон.

За словами Томпсона, після випадку в парку він став «сексуально залежним». «Я поїхав у Голлівуд. Так, мене прийняли, але почалися алкоголь, наркотики і набагато більше сексу», – продовжує він. Як розповів чоловік, одного разу він ледь не одружився, проте в останній момент відмовився від цієї ідеї. 

«Через півтора роки вона одружилася, а я йшов вниз, знову потрапив у в’язницю. Опісля звільнення я рухався від одного коханця до іншого. Люди питали, чому я так роблю. А тому, що я не відбував цінностей, бо в мене їх вкрали», – каже чоловік.

«Кілька років потому я проводив телевізійне шоу. Мене покинув мій коханець і я був один. І пам’ятаю, що прокинувся, аби йти на роботу. Але, прокинувшись, побачив старіючого чоловіка, в якого з’являлися зморшки. І порожнечу. Вірю, що це показав мені Бог. Я сказав йому, що я втомився. Я готовий був зробити все, щоб змінитися», – пригадує Томпсон.

За його словами, з того часу він почав відвідувати церкву. «Це був довгий шлях, адже нічого не відбувається відразу. Зрозумів, що Бог бачив цього маленького розбитого хлопця в мені. Він взяв всі ці розбиті уламки та збирав їх», – каже гість.

Також Томпсон додав, що зустрівся зі своєю  колишньою дівчиною і поросив у неї вибачення. Тепер вони одружені.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутат в темі – Григорій Пустовіт: «Лучани не повинні бути «донорами» для навколишніх сіл»
Наступна новина У Луцьку люди живуть в аварійному гуртожитку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини