Експерти запустили довідник про найпоширеніші запитання щодо реформ

Експерти запустили довідник про найпоширеніші запитання щодо реформ

Експерти Центру «Ейдос» запустили довідники «Вся правда про реформи», які покликані дати відповіді на найбільш поширені запитання, що стосуються реформ в Україні. Наразі за посиланням http://reforms.chysto.org/ можна знайти тлумачення норм щодо змін у сфері медицини та пенсійного забезпечення.

Також у довіднику можна знайти візуалізації складних фінансових даних реформ, а також порівняльні таблиці того як було, як є і як буде. 

У найближчому майбутньому планується дати відповідь на запитання щодо державного бюджету України на 2018 рік та проаналізувати чи вистачить грошей на втілення запланованих реформ.

Довідники підготовлено у рамках проекту «Розвінчання міфів про реформи задля підвищення якості політичної журналістики» за підтримки програми Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Позиція, висловлена в публікації, не обов'язково відображає позицію Посольства США в Україні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найкреативніша рекламна кампанія 2017 року
Наступна новина Зірки українського футболу взяли участь в турнірі з футзалу у Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини