Фотографію троянди продали за мільйон доларів у криптовалюті

Фотографію троянди продали за мільйон доларів у криптовалюті

Ірландський фотограф Кевін Ебоші продав фотографію Forever Rose за 1 мільйон доларів у криптовалюті. При цьому проданого знімка не існує у фізичному вигляді. Це цифрове зображення, рівні частки якого отримали відразу 10 покупців — кожен з них заплатив по 100 тисяч доларів.

«Люди звикли цінувати те, що можна побачити і помацати. Але при цьому найцінніші речі — наприклад, любов — помацати неможливо. Так само і мистецтво за своєю суттю — це в першу чергу ідея», — заявив автор знімка, коментуючи його продаж.

У числі покупців фотографії виявилися як приватні колекціонери, так і великі інвестиційні фонди. Кошти, які вдалося виручити за знімок, будуть спрямовані на благодійність.

Кевін Ебоші — ірландський фотограф, який здобув популярність як автор знімка Potato #345. Це фотографія картоплі, яка кілька років тому була продана за мільйон доларів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі презентували роботи юних техніків. ВІДЕО
Наступна новина Як не заразитися грипом від члена сім'ї
Останні новини
Схожі новини