Героїня місяця на «Першому» – лікарка Ганна Колесник

Героїня місяця на «Першому» – лікарка Ганна Колесник

Завершилось голосування за звання героя «Першого» у грудні. Воно тривало протягом тижня у фейсбуці. 

Читачі обирали найцікавішу, на їхню думку, людину з-поміж інших претендентів. Про цих людей видання розповідало у грудні.

За результатами голосування переможницею стала лікарка Луцької міської клінічної лікарні Ганна Колесник.

Завідувачка відділення малоінвазивної хірургії Луцької міської клінічної лікарні Ганна Колесник – єдина на Західній Україні докторка наук, професорка і водночас практикуюча лікарка. Щокілька місяців вона їздить на закордонні конференції, щоб привезти на Волинь нові методики, і щоразу відмовляє на запрошення працювати у польських та німецьких клініках.

Окрім міської лікарні, Ганна Колесник встигає приймати пацієнток у кількох приватних медичних центрах та викладати в двох вишах. До неї їдуть не тільки жінки з сусідніх областей, а й ті, що вже давно живуть за кордоном.

Попри шалений графік і пережитий інфаркт, Ганна Колесник не планує зупинятись і не вірить у лікарське вигорання. Студентам та лікарям завжди каже, що до пацієнтів треба ставитись так, як до самого себе. Краще зрозуміти тих, кого лікує, жінці допоміг складний досвід – 7 місяців на лікарняному ліжку без можливості встати.

Читати більше тут: Була щаслива, коли в 6 ранку кликали на операцію. Історія луцької лікарки Ганни Колесник

Про інших претендентів можна дізнатись тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як святкувати без шкоди для здоров'я. Поради луцької лікарки
Наступна новина Волинянин змайстрував пристрій, який сам рубає дрова
Останні новини
Схожі новини