Обираємо героя грудня на «Першому»

Обираємо героя грудня на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спортсменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їхні долі, шлях успіху, рецепти перемог не залишають байдужими.

Нижче – перелік людей, про яких «Перший» писав у грудні. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше?

Голосуємо! Той, за кого проголосує найбільше людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці за цим посиланням. Для цього необхідно вказати номер обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під оригінальним дописом. Коментарі під репостами допису на інших сторінках та в особисті повідомлення сторінки «Першого» враховуватись не будуть!

Претенденти на звання героя чи героїні грудня.

№1 Тренер з футзалу Сергій Піддубний

Сергій Піддубний 24 роки у професійному футзалі, вісім з яких не тільки грає, а й тренує.

Він відмовився від вигідного контракту з угорською командою, бо пообіцяв розвивати луцький футзальний клуб «Любарт», в якому нещодавно став спортивним директором.

Майстер спорту, чемпіон України, срібний призер чемпіонатів України, фіналіст Кубка і Суперкубка України, фіналіст Кубка ліги, учасник групового раунду Кубка УЄФА.

Його називають легендою футзалу. Хто б подумав, що в дитинстві у нього навіть не було м’яча і грати у футбол доводилось «усім, що кругле».

Читати більше тут: «На 1-ше тренування прийшов у туфлях і сорочці». Історія легенди футзалу Сергія Піддубного

№2 Лікарка Ганна Колесник

Завідувачка відділення малоінвазивної хірургії Луцької міської клінічної лікарні Ганна Колесник – єдина на Західній Україні докторка наук, професорка і водночас практикуюча лікарка. Щокілька місяців вона їздить на закордонні конференції, щоб привезти на Волинь нові методики, і щоразу відмовляє на запрошення працювати у польських та німецьких клініках.

Окрім міської лікарні, Ганна Колесник встигає приймати пацієнток у кількох приватних медичних центрах та викладати в двох вишах. До неї їдуть не тільки жінки з сусідніх областей, а й ті, що вже давно живуть за кордоном.

Попри шалений графік і пережитий інфаркт, Ганна Колесник не планує зупинятись і не вірить у лікарське вигорання. Студентам та лікарям завжди каже, що до пацієнтів треба ставитись так, як до самого себе. Краще зрозуміти тих, кого лікує, жінці допоміг складний досвід – 7 місяців на лікарняному ліжку без можливості встати.

Читати більше тут: Була щаслива, коли в 6 ранку кликали на операцію. Історія луцької лікарки Ганни Колесник

№3 Мандрівник Віктор-Микола Гаврилюк

Луцький мандрівник Віктор-Микола Гаврилюк за 14 місяців подолав 26 тисяч кілометрів автостопом. Об‎'їхав чи не всю Південну Америку і дістався до Антарктиди.

За цей час побачив багато чудових краєвидів, познайомився із безліччю цікавих людей і на розмовному рівні вивчив дві мови.

Йому доводилось ночувати у непередбачуваних місцях, їсти незвичну їжу, заробляти гроші, куючи лицарські обладунки та продаючи пампухи.

В Америці він фарбував паркани, як Том Сойєр, а в Антарктиді жив, як Карлсон, на даху станції «Академік Вернадський».

Читати більше тут: «Найболючішою їжею були кактуси». Як лучанин Віктор-Микола Гаврилюк дістався до Антарктиди

№4 Організаторка простору Галина Веселуха

Плаття з випускного, яке вдягали один раз. Туфлі, що давно вийшли з моди. Сервіз, яким ні разу не скористались. Конспекти з університету, які займають пів шафи, бо «раптом знадобляться». Кабелі невідомо від яких приладів. Книги, які «треба прочитати».

У кожного є речі, якими ніхто не користується, а викинути шкода.

Що з ними робити? Як вони впливають на людей? Що можуть розповісти про життя власника? Що зміниться, якщо вони зникнуть?

Відповіді на ці питання знає волинянка Галина Веселуха. Вона – професійна організаторка простору. Допомагає позбутись мотлоху і навести лад у домі.

Жінка діє за методом відомої японки Марі Кондо, який передбачає кардинальну зміну дому і життя завдяки прибиранню.

Читати більше тут: «60 % речей в оселях – мотлох», – організаторка простору Галина Веселуха

***

Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі 9 січня. Проголосувати можна ТУТ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин колекціонує старовинні предмети, які знайшов у рідному селі
Наступна новина Лучани просять підсвітити пам'ятки та територію Старого міста
Останні новини
Схожі новини