Скандал на Волині: голову РДА «впіймали» в робочий час в ресторані. ВІДЕО

Скандал на Волині: голову РДА «впіймали» в робочий час в ресторані. ВІДЕО

Депутат Володимир-Волинської райради Павло Карпюк зафіксував на відео перебування голови місцевої райдержадміністрації Наталія Василець (на фото) в ресторані у робочий час.

«Ось таким чином голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець проводить свій робочий час.
Сьогодні в Володимирі-Волинському була сесія районної ради напевно так голова відмічає її завершення», – написав він у Facebook 7 червня.

«Я розумію,що кожен має право на відпочинок,але посадова особа такого рангу напевно мала б це робити не під час робочого дня,бо рядові працівники собі ж такого не дозволяють,хоча після побаченого,чому голові можна, а простому працівникові ні?» – додав депутат.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” звернулися до Наталії Василець, аби взяти коментар. Однак ні на повідомлення у Facebook, ні на телефонні дзвінки, чиновниця не відповідає.

 

 

Ось таким чином голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець проводить свій робочий час. Сьогодні в Володимирі-Волинському була сесія районної ради напевно так голова відмічає її завершення. Я розумію,що кожен має право на відпочинок,але посадова особа такого рангу напевно мала б це робити не під час робочого дня,бо рядові працівники собі ж такого не дозволяють,хоча після побаченого,чому голові можна,а простому працівникові ні?

Posted by Павло Карпюк on Thursday, 7 June 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова ФФУ Павелко в Луцьку хвалив Кварцяного і дякував Палиці за підтримку спорту
Наступна новина У селі на Волині горить суха трава, вогонь «йде» до лісу
Останні новини
Схожі новини