Громада на Волині отримала з початку року понад 46 мільйонів гривень

Громада на Волині  отримала з початку року  понад 46 мільйонів гривень

Шацька ОТГ отримала за дев’ять місяців цього року  більше 46,3 мільйонів гривень

Про це розповіла на сесії Шацької ОТГ начальниця-головна бухгалтерка відділу фінансово-господарського забезпечення селищної ради Надія Дударчук, звітуючи про виконання бюджету з початку року, – пише Район.Шацьк.

За її словами, до зведеного бюджету громади разом із субвенцією та трансфертами надійшло 46,3 млн грн (план – 45,8 млн грн). Власні надходження селищного бюджету становлять 18,2 млн грн (план – 17,1 млн). Перевиконали у бюджеті такі надходження, як податок на доходи з фізичних осіб – за 9 місяців до бюджету надійшло 9,4 млн. грн. Від земельного податку та орендної плати бюджет отримав 2,3 млн грн, єдиного податку – майже 2 млн. грн., податку на нерухоме майно – 1,5 млн. грн., акцизного податку – 1,87 млн грн.

Стосовно видатків громади, то вони профінансовані на 40,1 млн грн, з яких на виплату заробітної плати пішло 20,2 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька приїде Оксана Забужко
Наступна новина Українцям в грудні підвищать пенсію
Останні новини
Схожі новини