«Хамство – це обличчя нинішньої Волинської ОДА». Депутат Бондар подає на Погуляйка в суд

«Хамство – це обличчя нинішньої Волинської ОДА». Депутат Бондар подає на Погуляйка в суд
Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар планує звернутись до суду через образу честі та гідності головою Волинської облдержадміністрації Юрієм Погуляйком.

Про це він заявив у понеділок, 22 червня, під час засідання комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

Причиною заяви стала поведінка голови ОДА Юрія Погуляйка під час зустрічі з ветеранами війни на Сході України та громадськими активістами. Тоді посадовець зокрема сказав, що саме Бондар, мовляв, «замовив» акцію протесту проти нього, і навіть «фінансував» її, а також озвучував інші безпідставні звинувачення – стверджує Бондар.  

Депутат Володимир Бондар вважає твердження Погуляйка абсурдними, наклепницькими і такими, що ображають його честь та гідність.

«Але це стосується не тільки мене. Обурює те, як голова ОДА зустрівся з ветеранами. В фойє, оточивши себе кордоном з правоохоронців. Ветеранам навіть не запропонували зайти сісти. Такого хамства не допускала жодна адміністрація, а в них були різні люди. Хамство – це обличчя нинішньої ОДА», - сказав Володимир Бондар.

З його слів, висловлювання Юрія Погуляйка є неприпустимими для державного службовця.

Голова комісії Анатолій Вітів також заявив, що «хамська поведінка притаманна команді Волинської ОДА з моменту її приходу на Волинь».

«Це не одиночний випадок, а система. Ми неодноразово дізнавались про хамську поведінку радників голови ОДА, які до того ж проводять наради мовою окупанта. Ми можемо вказати голові ОДА на недопустимість поведінки, яка суперечить статусу державного чиновника, принижує і ОДА, і обласну раду», - сказав депутат.

Комісія звернення Володимира Бондаря підтримала.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Волині» – троє нових гравців
Наступна новина У Нововолинську посилюють карантин: зачиняють садочки та фітнес-центри
Останні новини
Схожі новини