«Хочеш бути президентом? Їдь на Волинь!». БЛОГ

«Хочеш бути президентом? Їдь на Волинь!». БЛОГ
Тарас Шкітер

Про повагу, відповідальність та рідну Волинь.

Мене, як лучанина і патріота рідного краю, обурює відношення окремих кандидатів в Президенти України до людей, а конкретно до жителів Волині.

Кандидат, який реально націлений стати гарантом та хоче представляти інтереси всієї країни, зобов’язаний напередодні виборів відвідати кожен регіон нашої держави, аби дати можливість українцям побачити та почути себе не з екрану телевізора.

Як телепродюсер та журналіст, з власного досвіду знаю, що політики, за якими ми спостерігаємо на телебаченні, досить часто виявляються абсолютно іншими людьми в реальному житті, зовсім не відповідаючи образу, який вони собі створили.

Кожен, хто вирішив балотуватись на найвищу посаду в країні, повинен з повагою ставитись до людей. Прояв цієї поваги я вбачаю саме у публічних виступах перед громадянами в кожному куточку України!

Чому це важливо? Насамперед тому, що українці заслуговують особисто поставити питання чи висловити публічний протест будь-кому із кандидатів, а не слухати популістичні лозунги та красномовні промови з екранів телевізорів.

Особа, яка налаштована очолити державу не може ігнорувати цілий регіон, виступаючи лише на радіо та телеефірах. Це неповага до виборців.

Як приклад, кандидати в президенти США обов’язково відвідують кожен штат, оскільки вважають це своїм обов’язком.

Як співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» в рамках кампанії «Голосуй свідомо», я закликаю волинян обирати серед кандидатів, які проявили до нас з Вами повагу, знайшли час, бажання та сміливість вислухати наші проблеми і бажання!

Йдеться про Анатолія Гриценка, Олександра Шевченка, Руслана Кошулинського, Олега Ляшка, Валентина Наливайченка та про діючого президента Петра Порошенка.

Можливо, комусь може здатися, що моя позиція суб’єктивна та занадто критична. Однак я переконаний, що справжній лідер зважає на думку кожного! Волинь не повинна, і не може бути винятком!

P.S.

Сподіваюся, що й інші кандидати та кандидатки у президенти України знайдуть час та відвідають Волинь під час своєї виборчої кампанії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Виграй гроші на оновлення свого авто! Треба всього лиш кілька кліків
Наступна новина Де у Луцьку найсмачніші вареники. ЕКСПЕРИМЕНТ
Останні новини
Схожі новини