Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 11 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 11 квітня. ФОТО
У Нововолинську моторолер врізався в автомобіль

Моторолер врізався в авто. Викрили сім’ю наркоторговців. Невідомі зухвало обікрали авто, вибивши скло... Четвер на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у четвер, 11 квітня.

Переполох на вокзалі

На Ківерцівському вокзалі зчинився переполох, оскільки помітили на території невідомий предмет. Правоохоронці та працівники служби надзвичайних ситуацій оточили будівлю. Зі слів інспекторки сектору комунікації обласного управління поліції Анни Павловської, невідомий предмет виявився саморобним пристроєм для зарядки мобільних телефонів. 

Горять торфорища

На Волині 10 квітня виникло 3 пожежі на торфовищах. Так, горів торф на площі 1 гектар біля села Сошичне Камінь-Каширського району. Загорання виникло також в урочищі Острови за землях Забродівської ОТГ у Ратнівському районі, а також в урочищі Широке поблизу села Піща Шацького району.

У Ратнівському районі загорання торфу та чагарників на площі 0,75 гектара – ліквідоване. Пожежі на торфовищах у Камінь-Каширському та Шацькому районах локалізовані, триває їх ліквідація.

Моторолер врізався в авто

У Нововолинську 10 квітня моторолер Honda врізався у автомобіль Fiat Doblo. За кермом двоколісного транспортного засобу перебував 36-річний місцевий житель. Рухаючись на заборонений сигнал світлофора, водій зіткнувся із автомобілем Fiat Doblo під керуванням 39-річного жителя Нововолинська. Водій моторолера отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення травматології міської лікарні.
 

Збив пішохода

На автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» 10 квітня близько 23-ї години 57-річний лучанин автівкою ГАЗ-3221 збив пішохода. Аварія трапилася між селами Грабів і Зоря. Постраждав 33-річний мешканець селища Клевань, який перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. Його госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, субдуральною гематомою та забоєм грудної клітки. Водій за результатами освідування був тверезий. Автомобіль доставили на штрафмайданчик.

Злодій розбив скло в авто і забрав жіночу сумку

У Володимирі-Волинському невідомий викрав з автівки жіночу сумку. За словами правоохоронців, 46-річна жінка в період часу з 16:50 по 18:40 залишила авто припаркованим біля одного з магазинів на вулиці Драгоманова. Зловмисник розбив скло з боку водія і викрав жіночу сумку. Сума завданих збитків – 950 гривень.

Підприємець підробив документи на автобус

На митному посту «Луцьк» викрили підприємця, який підробив документи на вживаний автобус для пасажирських перевезень Mercedes-Benz 2011 р. в. вартістю понад 280 тис. грн. Під час перевірки автентичності документів  довели факти подання недостовірних відомостей про реєстрацію та вартість транспортного засобу. За твердженням підприємця, автобус офіційно використовували для перевезень у Швейцарській Конфедерації, і він придбав його у цій країні за 8000 євро. Митні ж органи Польщі вказали, що цей автобус продали фізичній особі за 35000 злотих на території сусідньої держави. А уповноважені особи кантону «Тургау» Швейцарської Конфедерації засвідчили, що подане митним органам України свідоцтво про реєстрацію цього автобуса є підробленим, номерні знаки також підроблені, і загалом транспортний засіб ніколи не використовувався в їхній державі. Підприємця притягнуть до відповідальності. Його фірмі доведеться сплатити штраф у повному розмірі вартості автобуса (35 тис. злотих на дату правопорушення за курсом НБУ складало понад 280 тисяч гривень). Крім того, транспортний засіб підлягає конфіскації за рішенням суду.

Зайнялася господарська споруда

У селі Полиці Камінь-Каширського району горіла господарська дерев'яна будівля. Повідомлення про пожежу надійшло 10 квітня о 12:11. На місце події направили рятувальників 8 ДПРЧ міста Каменя-Каширського та МПО села Гута-Боровенська. Пожежу локалізували о 12:39 та повністю ліквідували о 13:05. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника.

Обшукали квартиру наркоторговців

У Нововолинську 10 квітня правоохоронці управління протидії наркозлочинності Волинської області затримали чоловіка 1993 року народження і його співмешканку, підозрюваних у збуті наркотичних речовин, та провели обшуки в їх помешканні на вулиці Гагаріна, 19. Полісмени із грудня 2018-го вели спостереження за наркоторговцями, здійснювали контрольні закупки наркотичних засобів.

Пара виховує малолітнього сина, жінка вагітна. Сусіди підтвердили, що в цю квартиру постійно ходять по дозу наркозалежні. Торговець на прізвисько «Шкет» та його співмешканка не відчинили двері правоохоронцям, тому проникнення в приміщення здійснили примусово – вибивши двері. У ході перевірки виявили 19 порожніх блістерів з фабричним написом «Субутекс», порошкоподібну речовину білого кольору та металеву частину скальпеля. Вилучену білу речовину нaпрaвили нa експертизу. Зa словaми порушникa, нaркотики він зберігaв виключно для влaсного вживaння, оскільки є наркозалежним.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видання БУГ, а також прес-служб управління Нацполіції у Волинській області, управління Нацполіції у Рівненській області, управління ДСНС України у Волинській області, Волинської митниці ДФС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку поліцейський не брав хабар, а залагоджував конфлікт, – ЗМІ
Наступна новина Кому потрібне комунальне підприємство «Луцькі ринки». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини