Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 5 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 5 вересня
Аварія в селі Копачівка

Мотоцикліст врізався у позашляховик. Зник молодий волинянин. Чоловік намагався покінчити із життям… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у четвер, 5 вересня.

Мотоцикліст врізався у позашляховик

У селі Копачівка Рожищенського району 4 вересня мотоцикл «Suzuki» врізався в автомобіль «Opel Frontera». За кермом двоколісного транспортного засобу перебував 22-річний лучанин. Йдучи на обгін, водій, ймовірно, не впорався з керуванням та зіткнувся з позашляховиком «Opel Frontera» під керуванням 27-річного жителя Рожищенського району. Мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення хірургії обласної клінічної лікарні. За фактом ДТП слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Винуватця смертельної «п’яної» ДТП засудили умовно

П’яний винуватець ДТП у Луцькому районі, в якій загинув пасажир, відбувся умовним покаранням на три роки. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду. 20 березня минулого року обвинувачений, перебуваючи у стані сп`яніння і рухаючись селом Буяни із перевищенням швидкості, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, а потім на узбіччя та кювет, де в’їхав у придорожнє дерево. Пасажир  отримав тілесні ушкодження, від яких помер. Обвинувачений свою вину визнав. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати. Суд призначив покарання на п’ять років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки, змінивши його на умовне терміном на три роки.

Зник молодий чоловік

Локачинська поліція розшукує Симчука Павла Валерійовича 1997 р. н., жителя Локачів, який з 18 серпня 2019 р. відсутній за місцем проживання та перестав підтримувати зв'язок із рідними. Тих, кому відома будь-яка інформація щодо цього чоловіка, просять повідомити будь-яким зручним способом або за телефоном 0977950719. 

Викликав поліцію, бо не знайшов товариша

Уранці 41-річний житель села Вільхівка Горохівського району прокинувся на березі ставу і, не побачивши з похмілля поруч свого 51-річного товариша, який приїхав зі Старої Вижівки, наробив неабиякого рейваху. Усім казав, що його гостя, певно, вбили, а тоді викликав поліцейських. Правохоронці, послухавши заявника, найперше зателефонували своїм  колегам у Стару Вижівку і невдовзі отримали відповідь, що начебто зниклий чоловікк перебуває в себе вдома. Заявника покарають за завідомо неправдивий виклик поліції.

Прикордонники знайшли норкові шкурки

У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили понад 200 штук норкових шкур вагою майже 30 кілограмів. Незвичний товар переміщували з Польщі в України рейсовим автобусом «Сетра» польської реєстрації, яким їхав громадянин України. Незадекларований товар вилучили та встановленим порядком передали представникам ДФС для експертизи та оцінювання.

Патрульні вмовили чоловіка не чинити самогубства

У Луцьку патрульні Сергій Сучко та Євген Крук запобігли спробі самогубства. Медики викликали поліцейських на проспект Відродження, де 25-річний хлопець порізав собі лезом передпліччя руки і лежав у ванній. Поруч була і передсмертна записка. Інспектори зуміли відмовити громадянина від непоправного. Він вийшов з ванної та погодився на огляд медиків. Далі його відвезли у травмпункт лікарні.

Пограбував неповнолітнього

У Ковелі викрили 20-річного грабіжника, котрий пограбував неповнолітнього. 4 вересня до поліції із заявою звернувся 16-річний житель Старовижівського району. Юнак повідомив, що у середині серпня, ввечері на вулиці Сагайдачного у місті залізничників невідомий, погрожуючи застосуванням насильства, відкрито заволодів його грошима у сумі 200 грн. Зловмисником виявився 20-річний місцевий житель. Викрадені гроші поліцейські вилучили та повернуть власнику.

Засудили донеччанина, який перевозив зброю

Судили мешканця Макіївки Донецької області, який перевозив у рюкзаку зброю на продаж до Луцька. Зловмисника поліцейські затримали 24 червня 2017 року в Ковелі, коли той втікав від них із рюкзаком. Правоохоронці виявили в рюкзаку справний револьвер системи «Наган», дві тротилові шашки, два корпуси підривника МУВ-2 із запалами, електродетонатор, запал МД-2, порох, а також канабіс та амфетамін. Весь цей бойовий арсенал та наркотики затриманий намагався перевезти з Ковеля до Луцька мікроавтобусом «Hyundai H-200» для подальшого продажу. У суді обвинувачений, який уже мав судимість за грабіж, свою вину не визнав, однак покази свідків та зібрані докази спростувати йому не вдалося. Крім того, згідно з актом наркологічної експертизи, він вживав амфетамін. Його позбавили волі на 4 роки. 

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, Волинь-нова, Район.Ковель, пресслужб ГУНП у Волинській області, Локачинського відділення поліції, Держприкордонслужби, Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Всі дороги ведуть в кущі, або В пошуках туалету у луцькому парку
Наступна новина Чим «начинена» «Супернова»
Останні новини
Схожі новини