Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 29 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 29 вересня
Аварія у Луцьку на проспекті Перемоги (фото ІА Волинські Новини)

Лише за одну добу на Волині в автопригодах травмувалися десятеро людей… Також 29 вересня «Першому» стало відомо і про інші пригоди.

Неповнолітній наїхав на дівчину

У селі Підбереззя Горохівського району 28 вересня Volkswagen Golf збив 17-річну дівчину. За кермом легковика перебував 17-річний житель райцентру. Водій нахав на жительку району, котра рухалася обабіч дороги у попутному напрямку. У результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували. Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик.

Мотоцикліст збив чоловіка і втік

У Маневицькому районі 28 вересня невстановлений мотоцикліст збив 37-річного жителя цього ж району. Чоловіка госпіталізували. Водій із місця пригоди втік. Співробітники групи реагування патрульної поліції оперативно встановили, що наїхав на пішохода  21-річний житель Маневицького району. Транспортний засіб, мотоцикл Mustang, не зареєстрований у встановленому законом порядку.

Не розминулися авто та мотоцикл

У Любешівському районі внаслідок зіткнення автомобіля Mercedes Benz Sprinter та мотоцикла Lonsin травмувався водій двоколісного, 19-річний житель Рівненської області. Постраждалого госпіталізували.

«Мерседес» злетів у кювет

У Локачинському району у ДТП за участю автомобіля Mercedes Benz постраждало троє пасажирів транспортного засобу. Автомобіль злетів у кювет. За кермом автівки перебував 21-річний житель селища Локачі.

Від зіткнення трьох авто утворився великий затор

У Луцьку на проспекті Перемоги 29 вересня близько 18-ї години зіткнулися три авто. У результаті аварії рух був ускладнений рух, утворився великий затор. Зі слів очевидців, водій легковика Volkswagen Passat не дотримався безпечної дистанції і врізався у ВАЗ, який загальмував перед пішохідним переходом. ВАЗ вже поїхав на жовте світло, почали переходити люди, за ним відразу їхав Volkswagen Passat, який не дотримався дистанції і в'їхав у ВАЗ, а бус Volkswagen, щоб уникнути зіткнення з Volkswagen Passat з'їжджав на праву смугу руху, але не зміг уникнути зіткнення. Від удару Volkswagen Passat зрикошетив у червоний мікроавтобус Volkswagen. В аварії ніхто не постраждав, авто отримали незначні пошкодження.

В аварії постраждало поліцейське авто

У Володимирі-Волинському на вулиці Луцькій 28 вересня близько 17:30 сталася ДТП. Як розповідають очевидці, авто поліції почало гальмувати. Водій «Ауді» не встиг вчасно зреагувати і «наздогнав» авто правоохоронців. У результаті події ніхто не постраждав. У авто поліції лише погнутий задній бампер.

Серед ночі покрали сільгосптехніку

У Голобах в ніч із 27 на 28 вересня невідомі викрали три самохідні оприскувачі. Відомо, що 28 вересня в Ковельський відділ поліції надійшла заява від жителя Голоб про те, що в цей день о 8-й годині ранку невідомий проник на територію ТзОВ «В. Прометей» та вкрав три самохідні оприскувачі марки «John Deere» зеленого кольору та системи навігацій, які кріпилися на кабіни тракторів марки «Stor Fire». Загальна сума збитків становить 158 тисяч гривень. Поліція провела слідчі дії за місцем крадіжки та опитала свідків. Підозрюваних наразі не затримали.

Засудили жінку, яка у торговому центрі побила іншу жінку

Луцький міськрайонний суд розглянув провадження щодо обвинувачування уроженки Рожища, яка є підприємицею. 3 січня минулого року близько 12:30 у торговому центрі «Європа», що на вулиці Карпенка Карого, 15а, у Луцьку, вона вдарила жінку рукою в обличчя, а потім ще кілька разів по голові. Зі своєю кривдницею потерпіла орендувала приміщення під торгівлю меблями. Крім них, орендарями були ще три підприємці. Був звичайний робочий день. Потерпілій зателефонували, і вона вийшла на коридор. За нею вибігла обвинувачена. За деякий час та вдарила її у вилицю. Потерпіла кликала на допомогу, а інша жінка продовжувала битися. Лікарі виявили в постражадалої струс головного мозку. Суд визнав жінку винною і призначив штраф у розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.

Підготовлено за матеріалами видання ІА Волинські Новини, Буг, ІА Конкурент, пресслужби ГУНП у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 28 вересня
Наступна новина На Волині виготовили гігантський трон із дерева, який потрапив у «Книгу рекордів України»
Останні новини
Схожі новини