Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 2 жовтня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 2 жовтня
У Луцьку тролейбус збив чоловіка (фото ІА ВолиньPost)

На чоловіка наїхав тролейбус. Затримали зухвалого розбійника, який напав на родину та викрав гроші. Поїхали на практику і зникли двоє дівчат… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у середу, 2 жовтня.

Тролейбус збив чоловіка

У Луцьку на проспекті Перемоги тролейбус №15 збив чоловіка. Подія трапилася майже об 11-й годині 2 жовтня перед виїздом на міст, що з'єднує проспекти Перемоги та Соборності. У чоловіка – закривавлена голова. За словами водійки, він несподівано вискочив на проїжджу частину. На місце аварії прибули медики та поліція. У поліції повідомили, що пішохід вийшов на заборонений сигнал світлофора на регульованому пішохідному переході. Через отриману травму чоловіка госпіталізували.


Обганяв і наїхав на велосипедиста

У селі Старі Червища Камінь-Каширського району автомобіль «Fiat Scudo» збив велосипедиста. За кермом авто перебував 40-річний житель Рівненської області. Виконуючи маневр обгону, він наїхав на 65-річного місцевого жителя. Велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у нейрохірургію Любешівської центральної районної лікарні.

Авто збило хлопчика, коли він переходив дорогу у недозволеному місці

На об’їзній дорозі села Липини Луцького району 48-річний житель Полтавської області, керуючи автомобілем «Daewoo Lanos», не вибрав безпечної швидкості руху та наїхав на 8-річного місцевого жителя, котрий перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Дитину госпіталізували.

Зіткнулися два авто. Постраждав водій

У місті Ківерці на вулиці Чкалова зіткнулися «Volkswagen Пасат»  та «Opel Movano». У напрямку Луцька їхали два автомобілі. «Volkswagen Пасат», рухаючись праворуч, при повороті ліворуч не надав перевагу Opel Movano. У результаті чого відбулось зіткнення. Постраждав водій автомобіля Volkswagen.

«Фольксваген» врізався у «Рено»

На вулиці Львівській у Луцьку зіткнулися Volkswagen та Renault. ДТП сталася 2 жовтня близько 16-ї години. Автомобіль Volkswagen, здійснюючи обгін, врізався у Renault, яке саме повертало ліворуч. На щастя, в аварії ніхто не постраждав, автомобілі зазнали незначних механічних ушкоджень. На місці ДТП патрульні склали протокол.

Піймали підозрюваного у зухвалому злочині

У Луцьку поліцейські затримали 21-річного чоловіка за підозрою у вчиненні зухвалого розбійного нападу. У лютому 2018-го в обласному центрі троє невідомих завдали тілесних ушкоджень 46-річному лучанину на подвір’ї його будинку, а також з вогнепальної зброї поранили його 39-річну дружину. Розбійники відкрито заволоділи жіночою сумкою з грошима та втекли. Сума завданих матеріальних збитків – понад 1 млн грн. Правоохоронці встановили, що до вчинення цього нападу причетний 21-річний лучанин. Його затримали, слідчі повідомили зловмисникові про підозру. Зловмисника узяли під варту без права внесення застави. 

Побив до смерті чоловіка

Жителю Любешівського району, який побив чоловіка – жителя цього ж району, від чого той помер, повідомили про підозру. Йдеться про умисне тілесне ушкодження. Наприкінці липня цього року 28-річний зловмисник під час суперечки побив 57-річного жителя цього ж району. Постраждалого госпіталізували у відділення реанімації Камінь-Каширської районної лікарні, де через кілька днів від отриманих травм він помер. Згідно з висновком експерта отримані тілесні ушкодження перебувають у прямому причинному зв’язку зі смертю потерпілого.

Зникли двоє дівчат

Маневицька поліція розшукує неповнолітніх Федорчук Яну Олександрівну 2001 року народження, жительку села Лісове, та Ольхову Анастасію Володимирівну 2002 року народження, мешканку Куликовичів. 2 вересня дівчата поїхали у Жовкву Львівської області для проходження навчальної практики. Із 30 вересня зв'язок із ними обірвався. Прикмети Яни: низького зросту, темноволоса, худорлявої тілобудови, карі очі. Була одягнута у червону куртку, спортивний одяг, спортивні штани з лампасами. Прикмети Анастасії: худорлявої тілобудови, коротко стрижена, на руці та нозі татуювання. Була одягнута, можливо, у спортивні штани, червону куртку, білі кросівки та чорну футболку. Поліція просить громадян, яким відомо про можливе місця перебування дівчат, невідкладно повідомити за номерами: (8-03322) 74-23-40, 068-947-53-07, 0997544324 або на лінію «102».

Судитимуть хуліганів, які розгромили кафе та побили його відвідувачів

Невдовзі постануть перед судом двоє мешканців селища Цумань, яких обвинувачують у хуліганстві із застосуванням заздалегідь заготовлених предметів для нанесення тілесних ушкоджень. 22-річний двічі раніше судимий молодик та його 20-річний несудимий приятель увечері 13 квітня 2019 року навідалися у кафе «Олика», тримаючи під одягом гумові шланги та ремінь від двигуна автомобіля. У закладі вони накинулися на двох  відвідувачів та побили їх шлангами й ременем. Молодший із нападників до того ж вкусив одного з потерпілих за вухо. Постраждало від зловмисників і приміщення – власнику кафе діями хуліганів завдано майнової шкоди на понад 19 тис. грн. За такий злочин Кримінальний кодекс України передбачає позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Курсант, який утік з Житомирського військового інституту, «засвітився» на Волині

З Житомирського військового інституту 25 вересня втік Консевич Олександр Олександрович, якого згодом бачили у Ковелі,Червонограді та Львові. Молодий чоловік без документів, грошей та телефону. Рідні вважають, що він може рухатися до Мукачева, Ужгорода, Чопа, Берегово, Краковця, або Дрогобича, а згодом взагалі до кордону. Спочатку був у військовій формі, але нещодавно з'явилась інформація про те, що він вже у яскраво-синій куртці. Що саме наштовхнуло хлопця на втечу – не відомо. Рідні звернулись з заявою до правоохоронців. «Якщо хтось помітить, його просимо зв'язатись по телефону. Батьки: +380673248177 Олександр +380673248199 Наталія», – просять рідні.

Горіла вантажівка

У вівторок, 1 жовтня, близько 20:15 виникла пожежа вантажного автомобіля «ЗІЛ» в Любомлі на вулиці Брестській. На місце події виїжджали рятувальники ДПРЧ-10 м. Любомля. Вогонь знищив салон автомобіля, пошкоджено моторний відсік. Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи.

Розшукують чоловіка

Поліція встановлює місцезнаходження безвісти зниклого Осадчука Юрія Степановича 1982 р. н., жителя села Верхи Камінь-Каширського району. Близько місяця тому він залишив місце свого проживання. Чоловік зникає не вперше, має розумову відсталість, перебуває на обліку в психіатра. Може перебувати в м. Ковель на території залізничного вокзалу.

Підготовлено за матеріалами видань ІА ВолиньPostКордонВолинська правда, Мукачево.нет, пресслужб ГУНП у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ярощука — на Тимошенка: у Луцьку знову перейменовуватимуть вулиці
Наступна новина В Осівцях так і не відкрили нової школи. Батьки організували акцію протесту
Останні новини
Схожі новини