Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 28 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 28 вересня
Фото ілюстративне

Серед ночі авто врізалося у дерево – постраждали чеверо людей… У суботу, 28 вересня, «Першому» стало відомо і про інші пригоди.

Авто врізалося у дерево. Є постраждалі

У селі Грудки Камінь-Каширського району вночі 28 вересня Volkswagen LT 35 врізався у дерево. У результаті травмувалися четверо осіб. За кермом перебував 25-річний житель району. Водій, імовірно, не впорався з керуванням та врізався у дерево. Водій та троє пасажирів, усі жителі цього ж району, отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

Дружина мало не зарізала чоловіка

У Нововолинську ввечері 27 вересня 29-річна місцева мешканка під час сімейної сварки вдарила свого чоловіка ножем. Його госпіталізували у відділення хірургії міської лікарні. За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчі розпочали кримінальне провадження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Обікрав 10 квартир

У Луцьку судили раніше неодноразово судимого чоловіка, який проникав до квартир та обкрадав їх. Він учинив близько 10 злочинів, обікравши людей на понад 87 тис. грн. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду. У квітні 2015-го обвинувачений на території стрільбища в селі Великий Омеляник Луцького району незаконно з невстановленого місця переніс до себе додому боєприпаси: 150 патронів калібру 5,45х39 мм, 21 патрон калібру 7,62х39 мм. Також він обікрав 10 квартир. Проникав до приміщень шляхом підбору ключа, викрадав побутову техніку, сумки, кошти, ювелірні прикраси та навіть ікони. Обвинувачений свою вину визнав повністю та не оскаржував фактичних обставин злочинів. Суд призначив покарання у виді позбавлення волі на чотири роки.

У «холостячки» вкрали авто

В учасниці проекту «Холостяк» Іванни Гончарук з Луцька викрали автомобіль. За словами лучанки, відсутність авто вона помітила вранці. Він стояв на проспекті Соборності у Луцьку. «Ранок почався з викрадення машини. Будь ласка, якщо хтось її бачив в Луцьку чи в містах, повідомте мені», – звернулася Іванна. Дівчина додала, що автомобіль можна впізнати за невеликим пошкодженням бампера ззаду авто.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, Волинь24, пресслужби ГУНП у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 27 вересня
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 29 вересня
Останні новини
Схожі новини